Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Heerenveen

Op zoek naar een goedkoop hotel Heerenveen? In plaats van een hotel Heerenveen is ook Valk Exclusief mogelijk een interessante optie voor u. Wij hebben namelijk hotels in Wolvega, Sneek en Leeuwarden. Bij ons profiteert u van scherpe prijzen, mooie hotelkamers en aantrekkelijke arrangementen. Bovendien zijn alle hotels goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Staak daarom uw zoektocht naar een hotel Heerenveen centrum en boek een kamer of suite bij Valk Exclusief. Wij zijn een interessante optie voor een weekendje weg in Friesland. Hotel Wolvega beschikt bijvoorbeeld over een mooie zwemplas met strandje waar het zomers goed toeven is. Dat maakt ons een aantrekkelijk alternatief voor een hotel Heerenveen.

Boek hotel Heerenveen

Hotel Wolvega - Heerenveen

Hotel Wolvega - Heerenveen

  • 105 luxe kamers en suites
  • A la carte restaurant, terras aan het water
  • Gezellige Birdy's Bar
  • Fitness center
  • Fietsverhuur

In de omgeving van het hotel vindt u verschillende activiteiten die u tijdens uw verblijf kunt doen.

Wat is er te doen in Heerenveen en omgeving?

Een hotel Heerenveen helpt u om de stad en de omgeving beter te leren kennen. En er is gelukkig genoeg te doen, dus u hoeft zich niet te vervelen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Thialf of ontdek de prachtige Weerribben en het gezellige Giethoorn. Heerenveen zelf is ook de moeite waard om doorheen te slenteren, evenals Sneek en Leeuwarden. De steden zijn overzichtelijk van opzet, gezellig en historisch veelzijdig. En natuurlijk stapt u ook ergens in Friesland op de boot. Friesland is dé waterprovincie van Nederland en daarom ontkomt u er niet aan het water op te gaan. Bij slecht weer duikt u de bioscoop in of brengt u een bezoek aan een van de vele musea die Friesland rijk is.

Hotel Heerenveen? Ontdek onze Valk Exclusief hotels

Brengt u graag een paar dagen door in Friesland en zoekt u daarom een hotel Heerenveen? Ontdek het waterrijke Friesland door een kamer of suite te boeken in Wolvega, Sneek of Leeuwarden. De kamers zijn ruim van opzet en beschikken over fijne bedden en royale badkamers. Boekt u online? Dan betaalt u geen reserveringskosten. Ieder hotel heeft voldoende parkeergelegenheid en biedt gratis wifi aan. Bovendien hoeft u voor een hapje eten niet de deur uit, want u bent van harte welkom in ons eigen restaurant. We bereiden graag een topdiner voor u en uw gasten. Reis daarom af naar Friesland en laat u verwennen door Valk Exclusief.

Bekijk alle onze hotels