Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Heerlen

Een weekendje weg naar een historische stad? Boek een arrangement of kamer bij het Van der Valk hotel Heerlen. Het hotel heeft een rustige ligging naast landgoed Terworm en heeft alles in zich voor een onvergetelijk verblijf. Het ligt vlak bij de A76 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Als u op zoek bent naar een goedkoop hotel Heerlen, dan is Valk Exclusief dé plek waar u moet zijn. Wij verzekeren u van een topverblijf in een van onze royale kamers. U kunt altijd rekenen op vriendelijk personeel en een uitstekende service. Dat maakt uw verblijf in ons hotel omgeving Heerlen beslist de moeite waard.

Boek hotel Heerlen

Hotel Heerlen

Hotel Heerlen

  • 192 luxe kamers en suites
  • Fitness center
  • Live cooking en gezellige brasserie
  • Binnenzwembad
  • Fitness center

Het hotel is direct gelegen aan Landgoed TerWorm.

Een onvergetelijk verblijf in een hotel in de buurt van Heerlen

Een overnachting in een hotel Heerlen is om meerdere redenen interessant. U verblijft namelijk in een van de oudste steden in Zuid-Limburg. De historie gaat zelfs terug naar de Romeinse tijd. De leuke en gezellige stad heeft veel winkels en terrassen. Niet alleen de stad, maar ook ons hotel heeft van alles voor u in petto. Zuid-Limburg ontdekt u namelijk in onze achtertuin. Wandelen en fietsen is namelijk mogelijk op Landgoed Ter Worm. Dit natuurgebied ligt in het dal van de Geleenbeek bij Heerlen en biedt eiken- en beukenbos afgewisseld door grasweide. Snuif de zuivere buitenlucht op en laad uzelf op voor de komende periode. Is het wat minder weer? Dan trekt u zich terug in uw hotelkamer of u doet een drankje in onze hotelbar. Kortom: een hotel Heerlen is altijd de moeite waard!

Boek online een kamer of suite bij Hotel Heerlen

Zoekt u een betaalbaar hotel Heerlen centrum zonder dat het u ergens aan ontbreekt? Pak een van onze deals of arrangementen en geniet van een compleet verzorgd verblijf bij Valk Exclusief. Er is altijd een kamer of suite te reserveren die aan uw wensen voldoet. Regel uw boeking via de website en betaal geen reserveringskosten. Wilt u af en toe ontspannen tijdens uw verblijf in ons hotel? Maak gratis gebruik van het zwembad en de verschillende wellnessfaciliteiten. Verras daarom uw partner en uzelf met een romantische overnachting in ons hotel Heerlen en ga een geweldige vakantie tegemoet bij Valk Exclusief.

Meer informatie over onze hotels