Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Hoge Veluwe

Overnachten op de Veluwe in een voordelig Van der Van der Valk hotel maakt het mogelijk om een van de meest veelzijdige natuurgebieden op uw gemak te ontdekken. Omringd door luxe faciliteiten zoals een eigen wellness center in uw hotel, geniet u van gezellige steden met een rijke historie in de nabije omgeving. U parkeert gratis bij uw hotel en kunt desgewenst fietsen huren voor het verkennen van bijzondere routes en leuke dorpjes. Een goedkoop nachtje weg op de Veluwe boekt u bij Van der Valk Harderwijk, Apeldoorn, Duiven of Zwolle.

Boek een Hotel Hoge Veluwe

Hotels op de Veluwe

Hotels op de Veluwe

Neem een kijkje bij onze hotels op de Veluwe. De Van der Valk hotels zijn de ideale bestemmingen om te genieten van een heerlijk verblijf in de natuur. Dompel uzelf onder in alle luxe en laat u verrassen door wat de hotels u te bieden hebben.

Wat kunt u verwachten van ons hotel op de Hoge Veluwe?

Er wacht een warm welkom op u in een van onze Van der Valk hotels bij de Hoge Veluwe. Wilt u genieten van een ontspannen verblijf in een hotel bij het Veluwemeer? Of kiest u liever voor een actief fiets- of wandel arrangement vanuit uw hotel bij de Hoge Veluwe? In het Nationaal Park de Hoge Veluwe maakt u gratis gebruik van parkfietsen en kunnen kinderen zich goed vermaken in het Educatief Centrum in het park. Bezichtig de bijzondere gebouwen in het park tijdens een rondleiding, of wandel mee met de boswachter (die de beste locaties voor het spotten van wild kent). Na een dagje uit kunt u gebruik maken van een voordelig menu in ons eigen restaurant.

Winkelen in historische steden rondom de Hoge Veluwe

Vanuit ons hotel bij de Hoge Veluwe bent u na een korte rit met de trein of de auto in hartje Deventer, Apeldoorn of Zwolle. Vooral het Bergkwartier, het oude centrum van Deventer, is een bezoek meer dan waard. Ook de grootste Boekenmarkt van Europa en het bekende gratis festival Deventer op Stelten vinden plaats in het centrum van deze boeiende stad. In Apeldoorn en Zwolle kunt u gezellig winkelen. Verblijft u met kinderen in een van onze ruime familiekamers? Dan mag een bezoek aan de leuke Apenheul bij Apeldoorn niet ontbreken tijdens uw weekendje weg. Vanuit ons hotel bij de Hoge Veluwe kunt u alle kanten op!

Meer informatie over onze hotels