Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Houten

Vertoeft u graag in de provincie Utrecht en boekt u graag een hotel in de buurt van Houten? Een hotel Houten boekt u bij Van der Valk. Bij ons dompelt u zich onder in luxe en gastvrijheid. Het ontbreekt u werkelijk aan niets. Onze kamers en suites zijn bijvoorbeeld voorzien van whirlpool en een aangename rainshower. De comfortabele bedden helpen u bovendien heerlijk uit te rusten en verkwikt uw dag te starten. In ons hotel Houten verzekert u zich dus van luxe en comfort maar ook zeker van de nodige romantiek. Een uitstekende reden om uw partner te verrassen met een romantisch hotel in Houten. U betaalt geen reserveringskosten bij ons hotel Houten en daarom is een betaalbaar verblijf altijd gegarandeerd.

Boek hotel Houten

Hotel Houten-Utrecht

Hotel Houten-Utrecht

  • 162 Kamers en voorzien van whirlpool en rainshower
  • Fitness center
  • Heerlijk à la carte restaurant
  • Verschillende luxe suites

Verken al fietsend of wandelend de Utrechtse Heuvelrug of huur een sloepje. De stad Utrecht ligt op afstand.

Waarom u in Houten hotel boekt

Een hotel omgeving Houten is een uitstekende keuze als u de provincie Utrecht wilt ontdekken. Houten is een fijne stad om te wandelen en te fietsen. Maak er bijvoorbeeld een dagtocht van, fiets naar Schalkwijk en neem het pontje naar Culemborg. In deze vrijstad bewondert u verschillende historische bezienswaardigheden zoals een theater en weeshuis. Ploft u graag neer op het terras of bent u meer van het winkelen? In Culemborg kan het allemaal. Bent u meer van de grote mensenmassa's of lijkt het u geweldig om een stuk te varen? Reis af naar Utrecht en maak een vaartocht over de grachten. Gaat u een beetje uitdaging niet uit de weg? Beklim de Utrechtse Dom en geniet van een spectaculair uitzicht over de stad en de wijde omgeving.

Kom genieten in een hotel Houten

Als u er echt even tussenuit wilt, dan maakt u de keuze voor ons hotel Houten. Laat u verrassen door een heerlijk diner in ons restaurant of doe een drankje in onze gezellige hotelbar. Overigens profiteert u bij ons ook van gratis wifi en voldoende parkeergelegenheid. Komt u met de trein naar ons hotel? De ov-verbindingen naar uw accommodatie zijn uitstekend geregeld. Laat daarom niets u tegenhouden en boek een fantastisch verblijf in onze hotelketen. We heten u graag welkom met een gratis kopje koffie in het mooie en veelzijdige Houten.

Meer informatie over onze hotels