Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel in de buurt van Leeuwarden

De Friese hoofdstad Leeuwarden is een bezoekje meer dan waard. Overnacht in een hotel in de buurt van Leeuwarden en leer deze schitterende stad tot in alle uithoeken kennen! Kuier rond in de historische binnenstad. Een boottochtje over de Leeuwardse grachten mag u niet missen. Bezoek het Fries Museum en leer alles over de geschiedenis van Friesland. Ook de Aqua Zoo Friesland en het Natuurmuseum Fryslân zijn absolute aanraders.

Boek Hotel Leeuwarden

  • Live Cooking

    Live Cooking
  • Sauna

    Sauna
  • Cocktails

    Cocktails
Boek nu

Overnachting in één van de hotels Leeuwarden en omgeving

Overnachten in Leeuwarden? Vele hotels in Leeuwarden liggen in het lawaaierige stadscentrum. Wenst u een rustig gelegen hotel Leeuwarden dat goed bereikbaar is zonder parkeerproblemen? Het beste hotel in de buurt van Leeuwarden is in dat geval ons hotel Leeuwarden. Het ligt nabij verkeersknooppunt De Haak, ca. vier kilometer ten zuiden van het stadscentrum. Ons hotel in de buurt van Leeuwarden is goed bereikbaar via autosnelwegen A31 en A32. U beschikt over een gratis parkeerplaats nabij het hotel.

Een luxueus en gerieflijk hotel in de buurt van Leeuwarden

Niet minder dan 117 modern ingerichte kamers en schitterende suites, dat is wat u te wachten staat bij Valk Exclusief hotel Leeuwarden. Bent u op zoek naar een goed restaurant in Leeuwarden? Dineer in ons gerenommeerd à la carte restaurant Martinus! Onze chef maakt alleen gebruik van verse producten om de heerlijkste gerechten te bereiden. Voor het ontbijt wacht u een zeer gevarieerd en uitgebreid ontbijtbuffet. Uiteraard kunt u in ons restaurant ook terecht voor de lunch. Neem op zondagmiddag deel aan onze zondagsbrunch!

Luxehotel met talrijke faciliteiten

U vindt geen ander hotel in de buurt van Leeuwarden met zoveel faciliteiten als Van der Valk. Maak gebruik van onze shuttleservice. Huur een fiets in ons hotel en verken Leeuwarden op de fiets. Met het hele gezin op vakantie? Overnacht in onze familiekamers! Geniet na een inspannende vakantiedag in onze gezellige hotelbar van een lekker aperitiefje of een smakelijke kop koffie of thee.

Meer informatie over onze hotels