Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Kampen

Een bezoek brengen aan de historische Hanzestad Kampen en zoekt u daarom een hotel Kampen? U bent van harte welkom in het Van der Valk hotel in Zwolle. Wij zijn hét hotel in de regio voor een stedentrip naar Kampen. Dankzij een schitterende ligging in Overijssel bent u binnen een kort tijdsbestek in Kampen. Bovendien grenst ons hotel direct aan de A28 en dit komt goed van pas wanneer u met de auto afreist naar Zwolle. Selecteer een van onze 178 royale kamers en suites en verzeker uzelf van een onbezorgde tijd in het Kampen hotel. Wij verzekeren u te allen tijde van de beste prijsgarantie bij een hotel in Kampen!

Boek hotel nabij Kampen

Hotel Zwolle

Hotel Zwolle

  • 178 royale kamer en suites
  • Sfeervol restaurant en gezellige hotelbar
  • Fitness en wellness center

Gunstig gelegen in het prachtige Overijssel, aan de A28.

Wat is er te doen in Kampen?

Kampen is een bruisende stad en daarom een fantastische bestemming voor een korte vakantie. Dat is precies de reden waarom veel toeristen een hotel Kampen boeken. De stad ligt dicht bij het IJsselmeer, een meer dat vooral tijdens de Middeleeuwen van groot belang is geweest. Bovendien is er niets mooier dan de skyline van Kampen. Vanaf het station loopt u slechts vijftig meter waarna u geniet van een fantastisch zicht op de stad. Bekend is ook de Koornmarktspoort, dit is de oudste stadspoort van Kampen. Verder leent Kampen zich uitstekend voor een stadswandeling, een middagje winkelen of ontspannen borrelen op een van de terrassen. Een uitstekende reden om een aantal dagen te boeken in een hotel Kampen!

Hotel Kampen boeken? Overnacht bij Van der Valk

Reist u graag door Nederland om de mooiste plekken en bezienswaardigheden te bezoeken? Dan is ook Kampen beslist aan te raden. Voor een kamer of suite in een hotel Kampen klopt u aan bij Van der Valk in Zwolle. Met de auto bent u binnen een kort tijdsbestek in het magnifieke Kampen. Uiteraard ontbreekt het u in ons hotel helemaal aan niets. Alles voor een geslaagde stedentrip ligt binnen handbereik: mooie kamers, een heerlijk ontbijt en natuurlijk ook een uitgebreid diner. Na een enerverende dag trekt u zich terug op uw hotelkamer en geniet u van een fantastisch uitzicht over de stad. Reserveer daarom snel een hotelkamer in Zwolle bij onze hotelketen en verzeker u van een bijzondere overnachting!

Meer informatie over overnachten in onze hotels