Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Kinderdijk

Hoewel het Zuid-Hollandse dorpje Kinderdijk nog niet eens 1.000 inwoners telt, behoort het dorpje tot één van de drukstbezochte toeristische bezienswaardigheden van Nederland. Dit heeft uiteraard met de beroemde Kinderdijkse molens te maken, die sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO zijn geplaatst. Wilt u als Nederlander ook eens toerist in eigen land zijn? Dan is een bezoek aan Kinderdijk de moeite waard. En bent u dan op zoek naar een hotel in Kinderdijk? Wij hebben enkele hotels in de buurt, die uitstekend als Hotel Kinderdijk kunnen dienen.

Boek Hotel Kinderdijk

Ons Hotel Kinderdijk, Rotterdam-Nieuwerkerk

Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk is ons Kinderdijk hotel op zo'n 25 minuten van het dorp Kinderdijk. Het Hotel Kinderdijk is uitstekend gesitueerd aan de A20 en de N219, bij knooppunt Nieuwerkerk aan den IJssel en aan de rand van het Groene Hart. Naast het bezoeken van Kinderdijk, kunt u hier ook fietsen huren om heerlijk te fietsen langs de Reeuwijkse Plassen. U heeft de keuze uit ruime comfort kamers en luxe kamers. Wilt u toch liever in één van onze suites overnachten? Onze suites zijn namelijk geheel aangekleed op thema en voorzien van allerlei extra luxe faciliteiten. In de Health Club komt u na een dagje Kinderdijk volledig tot rust in de stoomcabine of sauna.

Ons Hotel Kinderdijk, Rotterdam-Blijdorp

Ons andere hotel in Kinderdijk is Hotel Rotterdam-Blijdorp. Dit hotel ligt aan de A20 en A13 bij het knooppunt Kleinpolderplein. Daarnaast ligt Hotel Rotterdam-Blijdorp direct naast Diergaarde Blijdorp. Dit biedt u de gelegenheid om meerdere dagen te boeken, waarbij u naast een dagje Kinderdijk ook Diergaarde Blijdorp bezoekt. Kinderdijk ligt op een klein half uur van het hotel. U heeft keuze uit een overnachting in de Classic kamer, Superior kamer, Executive kamer of de suites met inloopdouche. Op 50 meter van het hotel ligt een prachtige wellness, waar u als hotelgast gebruik van mag maken. Naast het uitgebreide ontbijtbuffet, geniet u 's avonds in ons restaurant van een heerlijk diner.

Ons Hotel Kinderdijk, Hotel Dordrecht

Ons andere Hotel Kinderdijk is Hotel Dordrecht, dat gemakkelijk te bereiken is via de A16 bij afslag 's Gravendeel. U rijdt naar Kinderdijk in 20 minuten. Dichtbij het hotel ligt ook Nationaal Park De Biesbosch, voor als u ook nog van mooie natuur wilt genieten. Onze kamers en suites zijn luxe ingericht, met een groot formaat bedden en inloopdouche. De suites zijn extra luxe ingericht met wellness faciliteiten, of bevinden zich op een hoge etage om van het uitzicht te genieten. Op de bovenste verdieping van het hotel is ook een wellness gevestigd, met binnenzwembad, sauna en een fitness.

Meer informatie over onze hotels