Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Leeuwarden Centrum

Bent u op zoek naar een hotel in Leeuwarden Centrum of daar in de buurt? Dan bent u bij Valk Exclusief hotel Leeuwarden zeker aan het juiste adres. Ons hotel is net ten zuiden van de stad gelegen, waardoor dit voor u de ideale uitvalsbasis is voor een weekendje Leeuwarden of gewoon een gezellig weekendje Friesland. Hotel Leeuwarden Centrum biedt u de mogelijkheid om even helemaal tot rust te komen.

Boek Hotel Leeuwarden Centrum

 • Suite Dream Arrangement

  Suite Dream Arrangement

  • 1x Overnachting in een Loft Wellness Suite
  • 1x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Driegangen keuzediner
  • 1x Fles bubbels

  Soms is het tijd om je eens even heerlijk in luxe onder te dompelen. Onze suites zijn daar helemaal perfect voor.

 • Live Cooking Arrangement

  Live Cooking Arrangement

  • 1x Overnachting
  • 1x Ontbijtbuffet
  • 1x Live Cooking diner op zaterdagavond
  • Gratis gebruik wellness én fitness

  Iedere zaterdag kunt u in combinatie met een heerlijke overnachting een fantastische avond beleven tijdens het Live Cooking dinerbuffet in hotel Leeuwarden.

Luxe overnachten in Hotel Leeuwarden Centrum

Luxe overnachten is het begin van een gezellig weekendje weg. Maar ook als u voor een zakenreis naar Leeuwarden moet, bent u bij hotel Leeuwarden centrum op de juiste plek. In ons hotel kunt u heerlijk genieten van alles wat we u te bieden hebben. Daarnaast zijn wij onlangs uitgeroepen tot het meest duurzame hotel van Nederland, een titel waar wij ongelooflijk trots op zijn!

Op stap in Leeuwarden en omgeving

Heeft u een gezellig weekend in de planning? Vanuit hotel centrum Leeuwarden, bent u binnen no-time in het gezellige centrum van Leeuwarden waar van alles te beleven valt. Of u nu langs mooie musea wil gaan of juist naar de stad komt voor feestjes. In Leeuwarden kan het allemaal. Daarnaast is de stad Groningen te bereiken per trein in ongeveer 45 minuten. Ook bieden we bij hotel Leeuwarden centrum meerdere arrangementen aan. Weet u nog niet precies wat u wil gaan doen? Kijk dan gerust eens rond op onze website of neem contact op met onze receptionistes.

Locatie en bereikbaarheid

Van der Valk Exclusief Hotel Leeuwarden Centrum is een paar kilometer ten zuiden van de stad Leeuwarden gelegen, langs de N31. Hier is het hotel gemakkelijk te bereiken met de auto. Ook wanneer u met het openbaar vervoer naar ons reist, kunt u ons goed bereiken. Op 4 minuten loopafstand is de dichtstbijzijnde bushalte te vinden. Vanaf het station in Leeuwarden kunt u bij ons komen met buslijnen 28 en 95. Van der Valk - Leeuwarden Hotel Centrum is dé ideale uitvalsbasis wanneer u in of in de buurt van Leeuwarden moet zijn.

Meer informatie over onze hotels