Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Leiden

Zoekt u een hotel in de buurt van Leiden? Voor een onvergetelijk uitje boekt u een kamer of suite in het Van der Valk hotel Leiden. De stad Leiden heeft een lange, rijke geschiedenis en die u ontdekt u door te komen overnachten in onze hotelketen. Kies uit meer dan tachtig kamers en geniet van een schitterend terras direct aan het water: lunchen of dineren doet u met uitzicht op langsvarende boten. Het Valk Exclusief hotel is van alle gemakken voorzien en dus bent u verzekerd van een comfortabel verblijf. Voor een hotel omgeving Leiden klopt u aan bij ons indrukwekkende hotel. Wij heten u graag welkom met een gratis kopje koffie.

Boek hotel Leiden

Hotel Houten-Utrecht

Hotel Houten-Utrecht

  • 80 stijlvolle kamers en suites
  • Sfeervol à la carte restaurant en gezellige brasserie
  • Fitness center

Hotel Leiden heeft een prachtige ligging aan de Oude Rijn.

Boek direct

Waarom u vertoeft in een hotel bij Leiden

Een verblijf in ons hotel Leiden is om meerdere redenen interessant. De stad is rijk aan geschiedenis en verhalen, en daarom bij uitstek geschikt voor een leerzame historische wandeling. U brengt bijvoorbeeld een bezoek aan de Leidse hofjes. Het zijn er maar liefst 35! Bent u een echte natuurliefhebber? Dan voelt u zich in Hortus Botanicus helemaal thuis. Het is de oudste botanische tuin in Nederland en werd enkele jaren na de opening van de universiteit aangelegd, in het jaar 1590. Is terrasjes pakken of winkelen uw favoriete bezigheid? Leiden is een fijne stad om te shoppen of voor een drankje. Er zijn talloze horecagelegenheden en dus is er ook vast plek voor u! Geniet daarom met volle teugen van uw verblijf in ons hotel Leiden.

Boek een kamer in ons hotel Leiden

Een betaalbare overnachting regelen in het mooie Leiden? Laat u verrassen door de mogelijkheden in het Van der Valk hotel Leiden. Wij hebben ook voor u een passende kamer of suite in de aanbieding in ons hotel. Iedere kamer heeft een apart ligbad en douche. Reserveer gemakkelijk online en betaal geen reserveringskosten. 's Avonds lekker een hapje eten? Dat doet u natuurlijk in ons restaurant met een prachtig uitzicht op de Oude Rijn. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een fijn verblijf van te maken in Leiden. Om die reden verblijft u bij Valk Exclusief en boekt u een kamer in ons hotel Leiden.

Meer informatie over onze hotels