Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Lisse

Bent u op zoek naar een hotel bij Lisse? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van der Valk Exclusief-hotel Schiphol is gelegen op een kwartiertje rijden van deze bekende bloemenplaats. Waar veel hotels in Lisse altijd binnen no-time volgeboekt zijn wanneer de Keukenhof zijn deuren weer opent, heeft Van der Valk Exclusief-hotel Schiphol een ruime beschikbaarheid.

Bekijk ons hotel dichtbij Lisse

Hotel bij Lisse en de Keukenhof

Van der Valk Exclusief-hotel Amsterdam Schiphol laat u graag genieten van wat de Randstad en het Groene Hart te bieden hebben. Behalve dat ons hotel bij Lisse gelegen is zijn er ook tal van andere dingen te doen in de buurt van hotel Lisse en omgeving.

Arrangement hotel bij Lisse

Bij ons hotel bij Lisse zijn tal van leuke arrangementen te boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Hoog Zomer-arrangement? Hierbij heeft u meerdere overnachtingen inclusief ontbijt en diner in ons restaurant. Daarnaast kunt u gratis gebruikmaken van ons zwembad en de wellnessfaciliteiten die we u bieden. Bovendien kunt u gratis parkeren bij ons voor de deur. Even helemaal tot rust komen in de Randstad is bij ons echt mogelijk.

Dineren bij hotel Schiphol

Bij Van der Valk Exclusief staat een heerlijk diner hoog in het vaandel. Naast onze hotels zijn wij voornamelijk bekend om onze restaurants. Kom gezellig genieten van een uitgebreid driegangendiner in ons restaurant. Ook in het hotel bij Lisse kunt u genieten van een uitgebreide menukaart met gerechten uit de traditionele keuken. De kaart is aangevuld met regionale gerechten, zodat u ook heerlijk kunt proeven van de smaak van de regio.

Locatie hotel Lisse

Ons hotel bij Lisse, dat officieel bekendstaat als hotel Schiphol, is gelegen langs de A4. Wanneer u met eigen vervoer komt is het belangrijk dat u de parkeerplaats Den Ruygen Hoek aanhoudt als bestemming. Hier vindt u ons hotel. Ook met het openbaar vervoer zijn wij met gemak te bereiken.

Meer informatie over onze hotels