Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel in Lochem voor een ontspannen weekendje weg

Bent u op zoek naar een betaalbaar hotel in Lochem? Kom dan logeren in het Van der Valk-hotel in Hengelo óf in het Van der Valk-hotel te Apeldoorn. Beide hotels liggen op kleine afstand van Lochem en bieden u een comfortabel verblijf in Gelderland. Er zijn voldoende luxe slaapkamers die u kunt boeken voor een overnachting. Ons hotel in Hengelo ligt dichtbij de A1, waardoor u vanaf de snelweg binnen een korte tijd in ons hotel bent. Het Van der Valk-hotel in Apeldoorn ligt langs de A50 en tussen het Veluwse Groen. Er zijn bij Van der Valk dus voldoende mogelijkheden om goedkoop een hotel dichtbij Lochem te boeken.

Bekijk onze hotels

 • Hotel Hengelo

  Hotel Hengelo

  • Stijlvol restaurant, Live Cooking en hotelbar
  • Centraal gelegen voor uitstapjes
  • Gratis gebruik modern fitness center
  • 203 ruime kamers en luxe suites

  Centraal gelegen in het prachtige Twente kunt u een uitstapje doen naar Lochem

 • Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn

  • Een modern Wellness center en binnenzwembad
  • Gratis gebruik van fitness center
  • Een stijlvol à la carte restaurant
  • Ontdek natuurgebied de Veluwe

  Ruime kamers en stijlvolle suites. Valk Exclusief hotel Apeldoorn biedt u als gast luxe faciliteiten waar u uitgebreid van mag komen genieten.

Geniet in ons hotel dichtbij Lochem van natuur en omgeving

Lochem is een klein stadje in de Achterhoek en bekend vanwege de nabijgelegen Lochemse Berg. Rivier De Berkel heeft altijd een belangrijke plaats ingenomen in deze streek. Het is dus logisch dat, als u er toch bent, u een wandeling of fietstocht maakt langs deze rivier. Uiteraard brengt u ook een bezoekje aan de Lochemse Berg. Deze berg van vijftig meter hoog biedt een fantastisch uitzicht over de omgeving. Verder leent de omgeving van Lochem zich ook voor uitstapjes in nabije steden. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan Zutphen of maak een ontspannen wandeling in de bossen van Apeldoorn – uiteraard gecombineerd met een bezoek aan Paleis Het Loo.

Boek online een hotel dichtbij Lochem met zwembad

In Lochem vindt u diverse hotels, waaronder Fletcher hotel Lochem, hotel Bonaparte Lochem en hotel Paasberg in Lochem. Kom echter overnachten in ons Van der Valk hotel dichtbij Lochem. Wij bieden u een fantastische ervaring in ons comfortabele en luxe hotel met zwembad. U boekt een reservering tegen een uiterst scherpe prijs en bij aankomst in ons hotel ontvangt u altijd een gratis kop koffie. U geniet hier tevens van een uitgebreid ontbijt of een overheerlijk diner in ons restaurant. Bovendien vindt u bij de hotels voldoende parkeergelegenheid. Boek daarom een Van der Val- hotel dichtbij Lochem en geniet met volle teugen van uw verblijf.

Meer informatie over onze hotels