Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Maastricht

Maastricht is een heerlijke stad om een aantal dagen door te brengen. Om die reden gaat u op zoek naar een hotel in de buurt van Maastricht. Boek een overnachting bij het Valk Exclusief Maastricht en geniet van wat de stad voor u in petto heeft. Bij ons kiest u uit 190 luxe kamers en suites en u boekt altijd een hotel met binnenzwembad. Op die manier geniet u van alle rust en vrijheid tijdens uw weekendje weg. Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel, inclusief zes oplaadpunten voor elektrische auto's. U ontvangt een gratis kopje koffie bij aankomst en het is mogelijk om kosteloos te annuleren. Verras daarom uw partner met een romantisch weekend in Maastricht..

Boek hotel Maastricht

Hotel Maastricht

Hotel Maastricht

  • 190 hotelkamers en luxe suites
  • Heerlijk à la carte restaurant en brasserie
  • Verschillende luxe suites
  • Binnenzwembad
  • Fitness en wellness center

Kom overnachting in de historische stad gelegen aan de maas, in het Valk Exclusief hotel Maastricht.

Boek direct

Waarom een hotel omgeving Maastricht?

Waarom u een hotel Maastricht boekt? Maastricht is ontstaan bij een doorwaadbare plaats aan de rivier de Maas en heeft daar zijn naam aan te danken. Het is de meest zuidelijk gelegen stad van Nederland en het is ongekend divers. Een hotel bij Maastricht is dan ook een uitstekende keuze voor echte bourgondiërs die van het goede leven willen genieten. Het Vrijthof is wereldberoemd en heeft een imposant plein met allerlei gezellige cafés, restaurants en terrassen. De perfecte manier om uw dag mee te starten en te eindigen. Het trotse symbool van de stad is de Sint-Janskerk. Deze torent hoog boven alles uit en is gratis te bezoeken. Reserveer daarom een kamer in het Van der Valk hotel Maastricht.

Boek een prachtige kamer in een hotel Maastricht

Brengt u graag een aantal dagen door in Zuid-Limburg en zoekt u daarom naar een hotel rondom Maastricht? Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor een kamer of suite in het Van der Valk Exclusief hotel Maastricht. Bij ons profiteert u van scherpe tarieven én u betaalt geen reserveringskosten. De kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden en een luxe badkamer. Het restaurant en de brasserie zijn de plek om te genieten van een hapje en een drankje. Neem ook eens een kijkje bij een van onze arrangementen en laat u in de watten leggen door onze medewerkers. Kortom: ons hotel Maastricht is dé bestemming voor echte levensgenieters.

Meer informatie over onze hotels