Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Makkum

Wilt u een weekendje weg naar het Friese Makkum en zoekt u daarom een hotel Makkum? In plaats van een hotel Makkum kunt u ook de keuze maken om te komen overnachten in het dichtbij zijnde Valk Exclusief hotel in Sneek. Ons prachtige hotel in het noorden van het land heeft 114 kamers en suites. Ze zijn voorzien van een luxe badkamer en een terras of balkon. Zo geniet u van een ongedwongen sfeer. Dicht bij Makkum hotel boeken doet u daarom bij onze hotelketen. Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijk verblijf tegemoet gaat. In ons charmante restaurant en stijlvolle hotelbar/brasserie geniet u van een overheerlijk diner of een lekker drankje. Kortom: voor een hotel in Makkum boekt u een kamer bij onze hotelketen.

Boek hotel Makkum

Hotel Sneek

Hotel Sneek

  • 114 royale kamers en suites met luxe badkamer en balkon of terras
  • Hypermoderne gym
  • Hotelbar

Het hotel ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Makkum.

Wat te doen bij een hotel in de buurt van Makkum?

Wilt u uw partner verrassen met een hotel Makkum strand? Het Van der Valk hotel in Sneek ligt op slechts korte afstand van de Friese kust. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar de Waddeneilanden en laat u verrassen door een van de mooiste Nederlandse wereldwonderen. Makkum zelf is ook beslist de moeite waard om naar toe te gaan, het ligt namelijk aan het IJsselmeer, de Melkvaart en de Groote Zijlroede. Zwemmen, zeilen, varen of surfen; het kan hier allemaal! Stapt u liever op de fiets om de omgeving beter te leren kennen? Dat is uiteraard mogelijk tijdens uw verblijf in een hotel Makkum.

Boek voordelig online een hotel Makkum

Bent u op zoek naar een hotel Makkum om uw geliefde en ook uzelf mee te verrassen? Bij Valk Exclusief ontvangt u alles dat nodig is om er een geslaagde vakantie van te maken. Er is voldoende parkeergelegenheid, gratis wifi en een overheerlijk ontbijtbuffet. Daarnaast bieden we u de keuze uit verschillende wellnessfaciliteiten. Hierdoor gaat het u dus zeker lukken om optimaal te ontspannen tijdens uw vakantie in Makkum. Overnacht u in onze hotelketen? Bij het boeken van een kamer of suite betaalt u geen reserveringskosten. Daarnaast heten we u graag welkom met een gratis welkomstdrankje. Reis daarom af naar Sneek en beleef een onvergetelijke vakantie in Makkum.

Meer informatie over onze hotels