Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel met Bubbelbad

Boek een kamer met privé bubbelbad

Bent u op zoek naar een hotel met bubbelbad? Dan bent u in tal van onze hotels aan het juiste adres. Veel van onze hotels hebben namelijk kamers met een eigen bubbelbad. Onze luxe hotels met bubbelbad zijn te vinden door heel Nederland op de mooiste locaties. Reserveer eenvoudig uw luxe kamer met een eigen bubbelbad, jacuzzi of ligbad op de kamer.

Boek een hotel met bubbelbad

Hotel met bubbelbad op kamer

Wanneer u op zoek gaat naar een hotel met bubbelbad op kamer, komt u vaak voor hoge kosten te staan. Wij willen graag iedereen deze luxe bieden. Daarom bieden we ook enkele budget kamers met bubbelbad. Zo kunt u, ongeacht bestedingsruimte, heerlijk tot rust komen in een hotelkamer bij Van der Valk met bubbelbad.

Kamer met bubbelbad bij Schiphol

Wanneer u lekker relaxed op vakantie wilt gaan naar een ver vakantieoord, is het ook mogelijk om vooraf te overnachten bij Van der Valk Schiphol. Vanuit hier is het maar een klein stukje naar de luchthaven, met onze speciale luchthavenshuttle. Daarnaast kunt u ook hier genieten van een overnachting in een hotel met bubbelbad. Relaxter op vakantie gaan kan haast niet!

Boek een hotel met bubbelbad

Iedereen moet kunnen genieten van heerlijke luxe en tot rust kunnen komen tijdens een hotelbezoek. Wilt u heerlijk genieten van een overnachting in een Van der Valk hotel met bubbelbad of bad op de kamer? Wij hebben verschillende hotelkamers met een luxe bad, bubbelbad of jacuzzi. Bijna al onze hotels met bubbelbad zijn gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar als met eigen vervoer.

Bekijk alle hotels met bubbelbad