Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel met Bubbelbad

Bent u op zoek naar een hotel met bubbelbad? Dan bent u in tal van de speciale Van der Valk hotels aan het juiste adres. Een aantal van de Valk Exclusief hotels heeft namelijk kamers met bubbelbad. Wel is het belangrijk om te weten dat dit niet om ieder hotel gaat, slechts enkele hotels hebben deze extra luxe. Onze luxe hotels met bubbelbad zijn gemakkelijk te vinden op onze website.

Boek een hotel met bubbelbad

Hotelkamer met Bubbelbad

Wanneer u op zoek gaat naar een hotel met bubbelbad op kamer, komt u vaak voor hoge kosten te staan. Wij willen graag iedereen deze luxe bieden. Daarom bieden we ook enkele budget kamers met bubbelbad. Zo kunt u, ongeacht bestedingsruimte, heerlijk tot rust komen in een hotelkamer bij Van der Valk met bubbelbad.

Van der Valk bubbelbad kamer Schiphol

Wanneer u lekker relaxed op vakantie wilt gaan naar een ver vakantieoord, is het ook mogelijk om vooraf te overnachten bij Van der Valk Schiphol. Vanuit hier is het maar een klein stukje naar de luchthaven, met onze speciale luchthavenshuttle. Daarnaast kunt u ook hier genieten van een overnachting in een hotel met bubbelbad. Relaxter op vakantie gaan kan haast niet!

Hotel met bubbelbad voor iedereen

Van der Valk wil voor een ommekeer zorgen in de hotelbranche. Iedereen moet kunnen genieten van heerlijke luxe en tot rust kunnen komen tijdens een hotelbezoek, zonder meteen de hoofdprijs te betalen. Wilt u heerlijk genieten van een overnachting in een hotel met bubbelbad? Kijk eens rond op onze website om te zien of het hotel naar keuze ook de beschikking heeft over hotelkamers met bubbelbad. Tevens vinden we het belangrijk dat u ons gemakkelijk kunt bereiken en kunt genieten in luxe. Bijna al onze hotels met bubbelbad zijn gemakkelijk te bereizen met zowel het openbaar als met eigen vervoer.

Meer informatie over onze hotels