Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel met jacuzzi

Als u in een hotel verblijft, spreekt het voor zich dat u wel de nodige luxe en het nodige comfort verwacht. Een vakantie hoort ontspannend te zijn. En wat is er nu heerlijker dan van een dagtripje in een aangename en ontspannen omgeving terugkomen? Bij Van der Valk hotels ontbreekt dat er zeker niet aan. Er zijn tal van wellnessmogelijkheden zoals zwembaden, jacuzzi’s, Turkse stoombaden en zelfs hele wellnesscentra in de meeste hotels aanwezig. Zoekt u een wellness hotel in Nederland? Hotels met een zwembad? Dan zit u goed bij Van der Valk.

Boek een hotel met jacuzzi

Hotel met jacuzzi en meer

Van der Valk staat synoniem voor luxe. En wat straalt nu meer luxe en comfort uit dan een hotel met jacuzzi? Als u de nodige privacy wenst hoeft u voor dergelijke luxe bovendien niet naar het wellnesscentra af te zakken. Vrijwel al onze hotels bieden ook kamers met jacuzzi of bubbelbad aan. Deze heerlijke suites zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en natuurlijk ook een kingsize bed. Heerlijk ontspannen na een drukke dag en dan lekker onder de wol kruipen. Zeg nu zelf: klinkt toch heerlijk? Bovendien zijn de Van der Valk hotels bijna altijd in groene zones gelegen. Ideaal voor een ontspannende wandeling.

Wat trekt u?

De Van der Valk hotels met jacuzzi kunt u over heel Nederland vinden op interessante locaties. Locaties die niet toevallig gekozen zijn: gelegen aan de belangrijkste uitvalswegen en in interessante natuurgebieden hebt u de perfecte combinatie tussen rust en mogelijkheden. Gaat u voor een citytrip in een van de belangrijke historische steden van ons land of toch eerder een weekendje uitwaaien aan de kust? Er zijn ook hotelarrangementen beschikbaar inclusief tickets voor allerhande pretparken en uitstappen. Wat uw reden voor een hotelovernachting ook is: een hotel met jacuzzi is altijd een goed idee.

Van der Valk heeft altijd wel een paar leuke hotelaanbiedingen in petto voor een hotel met jacuzzi. Ontdek nu de leukste arrangementen van Van der Valk!

Meer informatie over onze arrangementen