Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Nieuwegein

Zoekt u een hotel in Nieuwegein voor een betaalbare hotelovernachting? Dan zit u bij Valk Exclusief helemaal goed. We hebben geen Nieuwegein hotel, maar wel een hotel op steenworp afstand van Nieuwegein. U voelt zich daarom ongetwijfeld thuis in het Van der Valk hotel Utrecht. Het hotel heeft 185 luxe hotelkamers en Nieuwegein is gemakkelijk en snel bereikbaar met de auto, tram of bus. Ons hotel in Utrecht grenst direct aan de A12 en ligt bovendien aan de rand van de domstad. Reis met de auto of het openbaar vervoer af naar Utrecht en laat u in de watten leggen in ons hotel Nieuwegein.

Boek hotel Nieuwegein

Hotel Utrecht Jaarbeurs

Hotel Utrecht Jaarbeurs

  • 185 luxe hotelkamers en suites
  • Eigentijds restaurant en gezellige hotelbar
  • Fitness- en wellness center
  • Binnenzwembad met fraai uitzicht

Hotel Utrecht ligt aan de rand van de bruisende stad Utrecht, direct aan de A12. Binnen 10 minuten bent u in Nieuwegein.

Overnachten Nieuwegein bij Valk Exclusief

Het Valk Exclusief hotel in de buurt van Nieuwegein beschikt over alle faciliteiten voor een topverblijf. Niet alleen het zwembad, maar ook de fitnessruimte en het wellnesscenter bieden een fraai uitzicht op de natuurrijke Utrechtse Heuvelrug. En dus bent u verzekerd van nog meer plezier tijdens het sporten of ontspannen. Natuurlijk is er ook in de omgeving van ons hotel Nieuwegein van alles te doen. Breng een dagje door in het gezellige centrum van Utrecht en slenter langs de grachten en ontdek leuke winkels. Of trek de natuur in, want op en rondom de Utrechtse Heuvelrug is genoeg bos en heide te vinden voor een enerverende wandeling of pittige mountainbiketour. Geniet daarom van een fijne tijd in Nieuwegein en Utrecht en boek een kamer of suite in ons hotel Nieuwegein.

Boek een kamer in ons hotel Nieuwegein

Het Van der Valk Exclusief hotel Nieuwegein is een geweldige locatie voor een korte vakantie in de provincie Utrecht. U geniet er bijvoorbeeld samen met uw partner van een romantisch verblijf. Bent u voor zakelijke doeleinden in Nieuwegein? Ook dan is Valk Exclusief een uitstekende keuze. Wilt u tijdens uw verblijf gezellig uit eten met uw partner, vriend of vriendin? Dan is ons à la carte restaurant beslist iets voor u. Kom ook gerust een drankje doen in de hotelbar of ga voor een schoonheidsbehandeling in ons wellnesscenter. Met welke reden u ook in Nieuwegein verblijft, een overnachting in ons hotel Nieuwegein is altijd meer dan de moeite waard.

Meer informatie over onze hotels