Direct naar de contentDirect naar de footer

Boek een hotel in de Noordoostpolder bij Van der Valk

Sfeervol overnachten in de provincie Flevoland? Uw zoektocht naar een hotel in de Noordoostpolder eindigt natuurlijk bij Van der Valk in Emmeloord. Ons hotel ligt dichtbij Nationaal Park De Weerribben-Wieden en beschikt over alle ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf. De 110 kamers en suites zijn van alle gemakken voorzien en staan garant voor een comfortabel verblijf.
Geniet van wat de nieuwste provincie in Nederland u te bieden heeft en boek direct een kamer in ons hotel in de Noordoostpolder. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan vissersdorp Urk of maak een ander uitstapje in de omgeving.

Boek hotel Emmeloord

Ontdek de omgeving

Ontdek de omgeving

Ontdek de Noordoostpolder. De leuke plekjes zoals Lemmer, Urk, Schokland en Blokzijl zijn zeker een aanrader voor zowel te wandelen als te fietsen.

Liever wandelen in de natuur? Dan is zeker een tochtje door de Weerribben de moeite waard.

Ontdek Flevoland tijdens uw verblijf bij Van der Valk in Emmeloord

Het Van der Valk hotel in de Noordoostpolder is een uitstekende locatie voor een prettige overnachting. Dankzij onze uitstekende service voelt u zich thuis in ons hotel. Bovendien is er in de directe omgeving van alles te doen. Maak een wandeling of fietstocht óf ga juist met een bootje het water op. Uiteraard trekt u ook Emmeloord zelf in en brengt u een bezoekje aan het mooie Almere. Het is dé stad voor een middagje shoppen en terrasjes pakken. Tijdens uw verblijf in ons hotel in de Noordoostpolder hoeft u zich geen seconde te vervelen. Laat u daarom verrassen door de veelzijdigheid van de provincie Flevoland.

Boek online een Van der Valk hotel in de Noordoostpolder

Wilt u graag een nachtje weg in Flevoland of bent u voor zaken in Emmeloord of een andere stad? Maak er een ontspannen verblijf van door te overnachten in ons Van der Valk hotel in Emmeloord. Dineer in ons smaakvolle restaurant of geniet van een wijntje of biertje in onze hotelbar. Uiteraard wordt u door ons team volledig in de watten gelegd en ontbreekt het u aan niets. Ga direct op zoek naar een leuke aanbieding of deal en boek een kamer of suite in ons Van der Valk hotel in de Noordoostpolder.

Meer informatie over onze hotels