Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel aan de Noordzee

De Noordzee klinkt net wat minder spectaculair dan pakweg de Stille Oceaan als vakantiebestemming. Nochtans heeft onze kuststreek aan de Noordzee heel wat te bieden voor een weekendje weg, een citytrip of zelfs nog een langere reis. Luilekker aan het strand liggen, sportief uit de hoek komen of de rijke geschiedenis van de kuststeden ontdekken: er valt heel wat te beleven. Lijkt u dat wel wat? Dan is een goed hotel nabij de Noordzee een must.

Bekijk ons hotels dichtbij Noordwijk aan zee

 • Hotel Akersloot

  Hotel Akersloot

  • 210 luxe kamers
  • whirlpool of rainshower
  • zwembad, wellness en fitness

  Hotel Akersloot is centraal gelegen nabij het Alkmaardermeer, het bos en verschillende badplaatsen. Het hotel is daarnaast voorzien van een binnenzwembad, een fitnessruimte en een prettig restaurant.

 • Hotel Leiden

  Hotel Leiden

  • 80 kamers en suites
  • whirlpools en rainshowers
  • terras aan het water

  Hotel Leiden heeft een prachtig terras direct aan het water. Verblijf in één van de 80 luxe kamers of suites en dineer in het à la carte restaurant en sluit de avond af met een drankje in de sfeervolle hotelbar of op het terras met uitzicht op langsvarende boten.

 • Hotel Haarlem

  Hotel Haarlem

  • 272 royale kamers & suites
  • whirlpools en rainshowers
  • Birdy's hotelbar

  Hotel Haarlem is gelegen aan de rand van het historische stadshart. Voorzien van 272 luxe kamers & suites en een sfeervol restaurant om heerlijke te dineren, is hotel Haarlem de ideale uitvalsbasis aan de kust in Noord-Holland.

Hotel aan de Noordzee: maak uw keuze

Op zoek naar een hotel aan de Noordzee bij Noordwijk of een hotel aan de Noordzee bij Katwijk? Dan kunt u terecht bij de Van der Valk-hotels Den Haag-Nootdorp, Haarlem en Leiden. Gelegen aan de rand van het centrum en nabij de uitvalswegen zijn dit de ideale locaties om de kuststreek op eigen tempo te verkennen. Bovendien kunt u niet alleen de bekende dorpen aan zee met een bezoekje vereren, maar ook de steden zelf verkennen. Zowel Haarlem, Leiden als Den Haag hebben een rijke historie en heel wat te vertellen. Een hotel aan de Noordzee in deze buurt geeft u de kans dat verhaal te beluisteren.

Hotel aan de Noordzee zoals u het wil

Er zijn dus heel wat opties om met de gekende luxe van Van der Valk een vakantie te beleven. Onze Van der Valk-hotels in Den Haag, Leiden en Haarlem kunnen tevens dienen als hotel aan de Noordzee nabij Texel. Dit welbefaamde Waddeneiland is vlot te bereiken met de veerboot en dat kunt u doen met de auto of bijvoorbeeld met de elektrische fiets die u kunt huren in onze hotels. Na een dagje sightseeing terug in het hotel? Trek een baantje in het zwembad of geniet van een heerlijke sauna in ons wellness-centrum. Een hotel aan de Noordzee met de nodige stijl? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Een goedkoop hotel aan de Noordzee? Van der Valk biedt tal van arrangementen en last minutes aan.

Meer informatie over onze hotels