Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel aan de Noordzee

De Noordzee klinkt net wat minder spectaculair dan pakweg de Stille Oceaan als vakantiebestemming. Nochtans heeft onze kuststreek aan de Noordzee heel wat te bieden voor een weekendje weg, een citytrip of zelfs nog een langere reis. Luilekker aan het strand liggen, sportief uit de hoek komen of de rijke geschiedenis van de kuststeden ontdekken: er valt heel wat te beleven. Lijkt u dat wel wat? Dan is een goed hotel nabij de Noordzee een must.

Bekijk ons hotels dichtbij Noordwijk aan zee

Hotel aan de Noordzee: maak uw keuze

Op zoek naar een hotel aan de Noordzee bij Noordwijk of een hotel aan de Noordzee bij Katwijk? Dan kunt u terecht bij de Van der Valk-hotels Den Haag-Nootdorp, Haarlem en Leiden. Gelegen aan de rand van het centrum en nabij de uitvalswegen zijn dit de ideale locaties om de kuststreek op eigen tempo te verkennen. Bovendien kunt u niet alleen de bekende dorpen aan zee met een bezoekje vereren, maar ook de steden zelf verkennen. Zowel Haarlem, Leiden als Den Haag hebben een rijke historie en heel wat te vertellen. Een hotel aan de Noordzee in deze buurt geeft u de kans dat verhaal te beluisteren.

Hotel aan de Noordzee zoals u het wil

Er zijn dus heel wat opties om met de gekende luxe van Van der Valk een vakantie te beleven. Onze Van der Valk-hotels in Den Haag, Leiden en Haarlem kunnen tevens dienen als hotel aan de Noordzee nabij Texel. Dit welbefaamde Waddeneiland is vlot te bereiken met de veerboot en dat kunt u doen met de auto of bijvoorbeeld met de elektrische fiets die u kunt huren in onze hotels. Na een dagje sightseeing terug in het hotel? Trek een baantje in het zwembad of geniet van een heerlijke sauna in ons wellness-centrum. Een hotel aan de Noordzee met de nodige stijl? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Een goedkoop hotel aan de Noordzee? Van der Valk biedt tal van arrangementen en last minutes aan.

Meer informatie over onze hotels