Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Nootdorp

Comfortabel overnachten in een hotel in Nootdorp? Dat is mogelijk bij het Van der Valk Exclusief hotel Nootdorp. Het hotel grenst aan de A12 en ligt bovendien op een steenworp afstand van Den Haag-Centrum. Bij ons verzekert u zich van een luxe en compleet verzorgd verblijf en dat allemaal voor een scherpe prijs. Daarom is ons hotel Den Haag Nootdorp een prima manier om uw vakantie te vieren. Uiteraard bent u voor zakelijke doeleinden van harte welkom in ons hotel. Kies uit 187 luxe kamers en vijf suites met whirlpool en rainshower. U betaalt geen reserveringskosten en u ontvangt een gratis drankje bij aankomst in het hotel. Zo voelt u zich bij ons meteen van harte welkom.

Boek hotel Nootdorp

Hotel Den Haag-Nootdorp

Hotel Den Haag-Nootdorp

  • 192 prachtige hotelkamers en suites
  • Smaakvol restaurant en zonnig terras
  • Fitness- en wellness center
  • Binnenzwembad
  • Fietsverhuur

Hotel Den Haag-Nootdorp is gunstig gelegen aan de A12 nabij de A4 en A13.

Waarom in Nootdorp hotel boeken?

Genieten van een paar vrije dagen zonder dat u ergens omkijken naar heeft? Dan is de keuze voor hotel Nootdorp snel gemaakt. Wij zijn namelijk de perfecte locatie voor een weekendje weg of een korte vakantie. Vanuit het hotel bent u snel in het centrum van Den Haag. Hier bezoekt u Het Binnenhof, een van de oudste parlementscomplexen in Europa. Slenter ook langs de verschillende winkels of bezoek een theatervoorstelling naar keuze. Brengt u liever wat tijd door aan het strand? Reis dan door naar Scheveningen en zie de zon in zee zakken. Het Van der Valk Exclusief hotel Nootdorp is daarom de ideale uitvalsbasis voor leuke uitjes in de omgeving.

Betaalbaar overnachten in hotel Nootdorp

Zoekt u een goed en betaalbaar hotel Nootdorp Den Haag? Het Van der Valk hotel Nootdorp hanteert aantrekkelijke prijzen. U boekt een kamer of suite via de website en dat tegen een scherp tarief. Kijkt u ook eens bij onze aanbiedingen en arrangementen. Er zit ongetwijfeld iets voor u bij! Voor het diner bent u van harte welkom in ons stijlvolle restaurant. Heeft u behoefte aan een borrel? Kom gerust een drankje doen in de gezellige hotelbar. Ontspannen doet u bijvoorbeeld in de sauna of door heerlijk te zwemmen in ons binnenzwembad. En de auto parkeert u uiteraard gratis bij het hotel. Wat wilt u nog meer? Boek daarom uw verblijf bij het Van der Valk Exclusief hotel Nootdorp en geniet.

Meer informatie over onze hotels