Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Oisterwijk

Vertoeft u graag bij de vele bossen en vennen rondom Oisterwijk? Logisch dat uw voorkeur uitgaat naar een hotel Oisterwijk. Ons Van der Valk hotel in Tilburg is een uitstekend alternatief voor een hotel in Oisterwijk. Het beschikt over 150 royale kamers en is de ideale uitvalsbasis voor zowel zakelijke als recreatieve gasten. Om die reden is het altijd de moeite waard om af te reizen naar Tilburg. U overnacht in een van de mooiste steden in Noord-Brabant met Oisterwijk binnen handbereik. Het ontbreekt u niet aan luxe en comfort en tegelijkertijd komt u heerlijk tot rust in een groene en gezellige omgeving.

Boek hotel Oisterwijk

Hotel Tilburg

Hotel Tilburg

  • 149 royale kamers
  • A la carte en live cooking restaurant
  • Skybar en daktuin
  • Modern wellness- en fitness centrum
  • Binnenzwembad

Vanaf het hotel bent u binnen 15 minuten in Oisterwijk.

Waarom u verblijft in een hotel in Oisterwijk

Oisterwijk is een geliefde bestemming voor liefhebbers van rust, natuur en vrijheid. Bekende natuurgebieden in de directe omgeving zijn bijvoorbeeld de Oisterwijkse Bossen en Vennen en de Kampina, maar ook Landgoed Nemelaer en Landgoed de Rosep. Dat is de reden waarom veel mensen op zoek gaan naar een betaalbaar hotel Oisterwijk. Valk Exclusief heeft van alles voor u in petto en is een prima basis voor een korte of lange vakantie dicht bij Oisterwijk. Naast de natuur is het ook heerlijk om een middag door te brengen in het bruisende Tilburg. Strijk neer op een van de terrassen of ga met elkaar brunchen in een luxe grand café. En natuurlijk is Tilburg ook in trek vanwege de kermis en de verschillende musea.

Hotel Oisterwijk: boek een kamer bij Valk Exclusief

In uw zoektocht naar een hotel Oisterwijk komt u al snel uit bij het Van der Valk hotel in Tilburg. Dat komt door onze aantrekkelijke prijzen en uitstekende faciliteiten. Bij ons hotel parkeert u de auto helemaal gratis en u ontspant in de skybar of maakt een wandeling in de daktuin. Bent u graag actief bezig? Schroom niet, maar breng een bezoek aan onze moderne fitnessruimte of neem een duik in het binnenzwembad. Maakt u zich vooral geen zorgen over het eten en drinken, want in de ochtend geniet u van een heerlijk ontbijt en 's avonds dineert u in ons restaurant. Kortom: boek een hotel Oisterwijk bij Valk Exclusief en het genieten kan beginnen.

Meer informatie over onze hotels