Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Ommen

Brengt u graag een aantal dagen door in Ommen en zoekt u daarom naar een hotel Ommen? Dicht bij Ommen hotel boeken is mogelijk bij Valk Exclusief in Zwolle. Het hotel ligt op slechts een half uurtje rijden van Ommen en is van alle gemakken voorzien. Dit stelt u in staat om royaal te ontspannen in Overijssel. Bovendien grenst het direct aan de A28 en dus is het eenvoudig bereikbaar met de auto. Parkeren doet u gratis bij het hotel. Stapt u ons hotel binnen, dan heten we u graag welkom met een kopje koffie. Boek daarom een van onze 178 royale kamers of luxe suites en ga voor een onvergetelijk verblijf in een hotel Ommen.

Boek hotel Ommen

Hotel Zwolle

Hotel Zwolle

  • 178 royale kamer en suites
  • Sfeervol restaurant en gezellige hotelbar
  • Fitness en wellness center

Gunstig gelegen in het prachtige Overijssel, aan de A28.

Vertoef in een hotel omgeving Ommen

Een hotel in Ommen is een geweldige keuze voor een ontspannen weekend weg. Ommen ligt aan de Overijsselse Vecht in de streek Salland. Dit natuurgebied is ideaal voor een wandeling of fietstocht. In deze regio bevinden zich meerdere kastelen, landgoederen en andere historische gebouwen. Is het mooi weer en heeft u behoefte aan verkoeling? Zoek het water op voor een verfrissende duik. Uiteraard mag ook een stadswandeling in Zwolle niet ontbreken. Winkelen, terrasjes pakken, kerken bezoeken, het kan hier allemaal. Daarnaast bevinden zich in de directe omgeving allerlei attracties voor jong en oud. WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen en Attractiepark Slagharen zijn hier enkele voorbeelden van. Kortom: er is altijd een goede reden waarom u een hotel Ommen boekt bij Valk Exclusief.

Boek een kamer of suite in hotel Ommen

Verrast u uw partner en uzelf graag met een onvergetelijk uitje in Overijssel? Aarzel niet, maar boek een kamer of suite bij het Van der Valk hotel in Zwolle. We heten u graag welkom in ons mooie verblijf waar u gratis gebruikmaakt van wifi. Iedere hotelkamer is uitgerust met comfortabele bedden en een luxe badkamer. Daarnaast geniet u iedere morgen van een uitgebreid ontbijt. 's Avonds een hapje eten? Probeer dan een driegangen diner in ons eigen restaurant. Voor een borrel of een drankje bent u van harte welkom in de hotelbar. Boek daarom online een kamer in ons hotel Ommen voor een topvakantie in Overijssel.

Meer informatie over onze hotels