Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Goes
Hotel Goes

Hotel Oosterschelde

Houdt u van rust midden in de natuur tijdens uw vakantie? Dan is een verblijf aan de Oosterschelde een goed idee. Dit grootste natuurpark van Nederland bezit een zeldzame fauna en flora. Zoekt u een comfortabel hotel aan de Oosterschelde? Ook dat is geen probleem. Wilt u aan de Oosterschelde een hotel huren? Dan komt u sowieso bij Van der Valk terecht. Van der Valk baat er een hotel uit bij de Oosterschelde in Sint Philipsland. Zoekt u een hotel aan de Oosterschelde bij Anna Jacobapolder? Dan is Goes the place to be. Onze hotels aan de Oosterschelde liggen vlak bij vele bezienswaardigheden die u zeker moet bezoeken.

Boek Hotel Oosterschelde

Hotel Goes

Hotel Goes

  • 131 kamers en suites met ruim balkon
  • Fiets- en e-chopper verhuur
  • Live cooking & à la carte restaurant
  • Gezellige bar met terras

De Zeeuwse stranden en winkelstad van Goes liggen op fietsafstand.

Zeeuwse stranden

Hotel Goes ligt bij de Zeeuwse stranden in de winkelstad Goes. Dit luxehotel beschikt over 131 ruime kamers en suites en zeven multifunctionele zalen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en gratis wifi. Er is live-cooking, een gezellig restaurant en een brasserie. De Zeeuwse stranden en Goes liggen op fietsafstand. Zoekt u een accommodatie voor een verblijf op de Zeeuwse eilanden, en specifiek één in Goes? Dan is het Van der Valk hotel aan de Oosterschelde een uitstekende keuze.

Hotel Oosterschelde in middeleeuwse winkelstad

Goes wordt ook wel gezien als het winkelcentrum van Zeeland. Gezellige winkeltjes en boetieks wisselen zich hier af met grote winkelketens. De middeleeuwse haven zorgt voor extra sfeer. Houdt u van oude ambachten? Bezoek dan zeker het Ambachtenmuseum. En dat alles met uw hotel aan de Oosterschelde als uitvalsbasis.

Verrassend Zeeland

De Oosterschelde is een extra troef voor het toerisme in Goes. De slikken en zandplaten zorgen voor een gevarieerd landschap. Het water is er glashelder. Het is de uitverkoren verblijfplaats voor zeehonden, en ook de bruinvis is er actief. Toerisme, recreatie en visserij zijn de belangrijkste activiteiten in Goes. Andere bezienswaardigheden zijn de Oesterput, de stormvloedkering, het Waterpark Neeltje Jans, de Zeelandbrug en de sfeervolle dorpjes Wissenkerke, Colijnsplaat en Kats.

Meer informatie over onze hotels