Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Ootmarsum

Wilt u graag een aantal gezellige dagen doorbrengen in Ootmarsum en zoekt u daarom online naar hotels in Ootmarsum? Het Van der Valk Exclusief hotel in Enschede of Hengelo is een uitstekend alternatief voor een hotel Ootmarsum. Het is een aantrekkelijke manier om het sprookjesachtige Ootmarsum beter te leren kennen. Beide hotels zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bovendien profiteert u bij ons van gratis parkeergelegenheid. Daar hoeft u zich dus alvast geen zorgen over te maken. Met de keuze uit honderden kamers en suites weet u zeker dat het een geslaagde vakantie wordt. Bekijk daarom het actuele aanbod en arrangementen op de website en laat u verwennen en in de watten leggen door onze toegewijde mensen. Wij bezorgen u een ontspannen en fijne tijd in Enschede of Hengelo.

Boek hotel Ootmarsum

 • Hotel Enschede

  Hotel Enschede

  • 152 royale kamers en luxe suites
  • Een sfeervol á la carte restaurant
  • Een modern wellness- en fitness center
  • Binnenzwembad

  Enschede is een veelzijdige stad. Het huisvest vele leuke cafés, restaurants en barretjes.

 • Hotel Hengelo

  Hotel Hengelo

  • 203 ruime kamers en luxe suites
  • Stijlvol restaurant, Live Cooking en hotelbar
  • Centraal gelegen voor uitstapjes
  • Fitness- en wellness center
  • Binnenzwembad

  Centraal gelegen in het prachtige Twente, u bent in 20 minuten rijden in Ootmarsum

Waarom u in Ootmarsum hotel boekt

Een verblijf in een hotel Ootmarsum is een uitstekende manier om dit historische stadje in Twente te ontdekken. Rond 1300 kreeg het voor het eerst stadsrechten. Bovendien ligt het op slechts enkele kilometers van de Duitse grens. Om die reden is het altijd de moeite waard om een uitstapje te maken naar onze oosterburen. In het verleden is Ootmarsum een belangrijke handelsstad geweest. Dat ziet u bijvoorbeeld terug in de historische vakwerkhuizen in het stadscentrum. Heeft u trek in een lekker biertje? Breng dan een bezoek aan stadsbrouwerij Othmar waar ook rondleidingen worden georganiseerd. Er zijn dus genoeg redenen om een hotel Ootmarsum te boeken bij Valk Exclusief.

Boek online een hotel Ootmarsum

Toe aan een korte vakantie in het mooie Twente? Ga voor een hotel Ootmarsum en boek een kamer of suite bij Valk Exclusief. Naar welk hotel uw voorkeur ook uitgaat, wij garanderen u een ontspannen tijd in Hengelo of Enschede. Maak bijvoorbeeld gebruik van het moderne wellnesscenter, onze fitness of ontspan in het binnenzwembad. Laat u zich ook op culinair vlak graag verwennen? U bent van harte welkom in ons restaurant waar onze koks met genoegen een drie- of viergangen diner voor u bereiden. Staak daarom uw zoektocht naar een Ootmarsum hotel en boek online een arrangement bij het Van der Valk hotel in Hengelo of Enschede.

Meer informatie over onze hotels