Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Hotel restaurant

Uit eten met overnachting? Dit is mogelijk in een Van der Valk hotel restaurant! Heeft u geen puf meer om na het diner terug te keren naar huis? Een prima reden om luxe dineren en overnachten met elkaar te combineren. Hoe fijn is het om een avondje uitgebreid te dineren en vervolgens een kleine afstand te overbruggen naar een royale slaapkamer. U realiseert het probleemloos door een bezoek aan een van onze hotel restaurants. In de avond geniet u van een uitgebreid a la carte diner of live cooking, waarna u de nacht doorbrengt in een luxe kamer of suite. Klinkt dit u als muziek in de oren? Laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod en gun uw partner en uzelf een fijn cadeau in een van de hotels!

Bekijk alle eten en drinken mogelijkheden

Luxe dineren en overnachten

In een Van der Valk hotel restaurant ontbreekt het u aan niets. We verzekeren u namelijk van een uitstekende keuken waar onze chef-koks de meest fantastische gerechten voor u bereiden. We werken uitsluitend met verse ingrediënten en laten u graag kennismaken met allerlei vis- en vleesgerechten. Eet u vegetarisch of helemaal vegan? We bieden voor iedere gast wat wils! Dit geldt uiteraard ook voor de drankenkaart. Neem vooral een kijkje bij onze arrangementen en deals en selecteer een hotel restaurant naar keuze. Welke locatie u ook kiest, ieder hotel restaurant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bovendien nodigt de omgeving altijd uit tot het ondernemen van allerlei uitstapjes.

Boek een Van der Valk hotel restaurant

Een hotel restaurant is de beste keuze om te ontspannen en tijd door te brengen met uw nieuwe vlam of vertrouwde geliefde. We ontvangen u graag in een van onze hotels waar we u welkom heten met een gratis kopje koffie of thee. In verschillende hotels heeft u de keuze uit wellnessarrangementen of kunt u gebruikmaken van het zwembad. Bovendien profiteert u te allen tijde van gratis wifi en een comfortabele hotelkamer of suite. Dit maakt het aangenaam om bij ons een hapje te komen eten en dit te koppelen aan een overnachting. Uit eten met overnachting regelt u daarom gemakkelijk online bij Van der Valk!

Meer informatie over ons eten & drinken aanbod