Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Rijswijk

Een weekendje weg is de ideale manier om te ontsnappen uit de drukte van het dagelijks bestaan. Wilt u genieten van de prachtige Hollandse natuur en bent u op zoek naar een luxe hotel Rijswijk, kies dan voor Valk Exclusief hotel Den Haag-Nootdorp. Ons hotel in Rijswijk is de ideale keuze voor een ontspannen weekendje weg. Heeft u iets te vieren met uw partner of wilt u even weg met het hele gezin, dan is dit hotel precies wat u zoekt. Geniet van een welverdiende vakantie en laat u verrassen door de prachtige omgeving en uitgebreide faciliteiten.

Boek hotel Rijswijk

Arrangementen bij hotel Rijswijk

Arrangementen bij hotel Rijswijk

  • Weekend weg arrangement
  • Huisdier arrangement
  • Familie kamer arrangement
  • Seizoensarrangement

Ideaal voor een mini-vakantie met het gezin én de hond of er even tussenuit met uw partner!

Met het hele gezin naar Hotel Rijswijk

Hotel Rijswijk, is de ideale keuze voor een vakantie met het hele gezin. Valk Exclusief hotels hebben speciale familiekamers voor uw familieweekend: zo ook ons Rijswijk hotel. Deze kamers hebben extra veel ruimte en zijn ingericht met alles wat u nodig heeft voor het hele gezin. Er is speelgoed en de volwassenen kunnen ‘s avonds bijpraten in het lounge gedeelde en genieten van een drankje, terwijl de kinderen slapen. Breng tijdens uw verblijf een bezoek aan het strand of ga een middag naar een van de musea in de buurt. Tijdens de vakanties zijn er veel leuke tentoonstellingen en uitjes voor kinderen. Vraag het personeel van Van der Valk Rijswijk om tips en ga op ontdekkingstocht in de prachtige omgeving.

Heerlijk ontspannen

Valk Exclusief hotels staan bekend om hun luxe wellness. Niets is fijner dan een massage of middag in de sauna na een lange dag winkelen of wandelen. Bij Hotel Rijswijk boekt u een massage en sluit u de avond af met een drankje aan de hotelbar. Boekt u het hotel voor een romantisch weekend samen met uw partner, kies dan voor een luxe kamer met jacuzzi. Er is weinig zo romantisch als een strandwandeling bij zonsondergang en een avond in de jacuzzi. Hotel Rijswijk zorgt voor een onvergetelijk verblijf. Laat u verrassen door het luxe hotel en de mooie omgeving. Met de auto staat u zo op het strand en ook met het openbaar vervoer is Valk Exclusief hotel Den Haag-Nootdorp goed bereikbaar. Bekijk onze website voor de mogelijkheden en kom binnenkort heerlijk ontspannen in ons prachtige hotel.

Meer informatie over onze hotels