Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Schiedam

Wilt u voordelig overnachten in een hotel in Schiedam? Boek een betaalbare hotelovernachting in een hotel Schiedam. Met 184 luxe kamers en suites heeft u meer dan genoeg keuze. We zien u graag verschijnen in ons hotel en heten u met plezier welkom met een gratis welkomstdrankje. Geniet tijdens uw verblijf ook van een smaakvol restaurant en een gezellig ruim terras. Vooral bij mooi weer is het heerlijk om buiten wat te drinken of te eten. Kortom: het Van der Valk hotel in Schiedam is een uitstekende keuze! Ga direct op zoek naar een leuke aanbieding voor Hotel Schiedam.

Boek Hotel Schiedam

Hotel Schiedam

Hotel Schiedam

  • 184 luxe hotelkamers en suites
  • Een stijlvol á la carte restaurant, trendy Live-Cooking restaurant en gezellige hotelbar
  • 7 multifunctionele zalen en 6 luxe boardrooms. Het zal uw gasten aan niets ontbreken
  • Een modern wellness center, fitnessruimte en zwembad op de 16e verdieping. Gun uw lichaam en geest een welverdiende break.

Geniet van uw verblijf in een hotel Schiedam

Schiedam heeft altijd genoeg leuks voor u in de aanbieding. Het oude centrum van de stad is niet zo groot, maar wel is het heerlijk om er even doorheen te struinen. Schiedam staat bekend om de molens en jenever, en daarom zijn de 20 molens niet te missen. In het verleden werden de molens ingezet om graan te vermalen en jenever te stoken. Overdekt winkelen in Schiedam doet u in de Nieuwe Passage. Tijdens uw verblijf in een Schiedam hotel kunt u ook een bezoek brengen aan Diergaarde Blijdorp. De dierentuin ligt op slechts kleine afstand van het hotel en is een gezellige dagbesteding voor samen of met het gezin.

Meer informatie over onze hotels