Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Schiedam

Wilt u voordelig overnachten in een hotel in Schiedam? Boek een betaalbare hotelovernachting in een hotel Schiedam. Het Valk Exclusief hotel in Rotterdam-Blijdorp ligt op slechts een steenworp afstand van Schiedam. Met 189 luxe kamers en suites heeft u meer dan genoeg keuze. We zien u graag verschijnen in ons hotel en heten u met plezier welkom met een gratis welkomstdrankje. Geniet tijdens uw verblijf ook van een smaakvol restaurant en een gezellig ruim terras. Vooral bij mooi weer is het heerlijk om buiten wat te drinken of te eten. Kortom: het Van der Valk hotel in de buurt van Schiedam is een uitstekende keuze! Ga direct op zoek naar een leuke aanbieding voor een hotel Schiedam.

Boek Hotel Schiedam

Hotel Rotterdam-Blijdorp

Hotel Rotterdam-Blijdorp

  • Steenworp afstand van Schiedam
  • Gelegen in een rustige groene omgeving
  • Smaakvol restaurant en gezellig ruim terras
  • Riant binnenzwembad

Hotel Schiedam wordt later in 2021 geopend. Hotel Rotterdam-Blijdorp biedt een goed alternatief.

Boeken

Geniet van uw verblijf in een hotel Schiedam

Schiedam heeft altijd genoeg leuks voor u in de aanbieding. Het oude centrum van de stad is niet zo groot, maar wel is het heerlijk om er even doorheen te struinen. Schiedam staat bekend om de molens en jenever, en daarom zijn de 20 molens niet te missen. In het verleden werden de molens ingezet om graan te vermalen en jenever te stoken. Overdekt winkelen in Schiedam doet u in de Nieuwe Passage. Tijdens uw verblijf in een Schiedam hotel kunt u ook een bezoek brengen aan Diergaarde Blijdorp. De dierentuin ligt op slechts kleine afstand van het hotel en is een gezellige dagbesteding voor samen of met het gezin.

Boek een kamer of suite bij Van der Valk hotel Schiedam

Op zoek naar een hotel Schiedam voor een betaalbare overnachting? Laat u verrassen door de mogelijkheden bij Van der Valk in Rotterdam-Blijdorp. Kom tot rust in ons moderne wellnesscentrum of maak gebruik van de luxury gym om de hoek. Stijlvol ontspannen is ook mogelijk in ons riante binnenzwembad. Een hotel Schiedam is eveneens een uitstekende keuze als het aankomt op ontbijt en diner. U eet en drinkt altijd in een groene omgeving. Gemakkelijk online een hotelovernachting boeken bij Schiedam? Kies voor comfort en luxe in ons hotel Schiedam en maak er alleen of samen een onvergetelijk verblijf van.

Meer informatie over onze hotels