Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Slagharen

Gezellig een dagje uit naar Attractiepark Slagharen valt prima te combineren met een verblijf in een van onze Valk Exclusief hotels. Aangezien er altijd wel een Van der Valk hotel in de buurt van Slagharen te vinden is, profiteert u van korte rijafstanden en komt u uitgerust en stressvrij op de plek van bestemming aan. Ook na afloop van uw bezoek aan het attractiepark is ons hotel uiteraard een fijne plek om na een drukke dag heerlijk tot rust te kunnen komen. Uiteraard begrijpen we maar al te goed dat u tijdens het verblijf in een hotel graag wilt dat uw gezin bijeen blijft, vandaar dat we u de mogelijkheid bieden om in een hotel Slagharen familiekamer te overnachten.

Boek Hotel Slagharen

Aangenaam korte rijafstand vanuit ons Slagharen hotel

Valk Exclusief bezit zelf weliswaar geen hotel in Slagharen, maar biedt u daarentegen wel nabije overnachtingsmogelijkheden in Hotel Spier-Dwingeloo, Hotel Zwolle en Hotel Emmen. Bezoekt u vanuit dat laatstgenoemde hotel Slagharen, dan kunt u ook gebruikmaken van een speciaal Slagharen arrangement waarbij u een all-in prijs betaalt voor de overnachting(en) én het bezoek aan het attractiepark. Door ervoor te kiezen om Emmen als uitvalsbasis te benutten en vanuit ons daar gevestigde hotel Slagharen te bezoeken bent u hooguit een half uurtje met de auto onderweg. Het voordeel van deze aangenaam korte aanrijtijd is dat u dan niet zo heel vroeg hoeft op te staan om vanuit ons hotel Slagharen bijtijds te kunnen bezoeken.

Andere leuke attracties in de regio

Besluit u om met uw gezin meerdere dagen van een Valk Exclusief hotel bij Slagharen gebruik te maken, dan kun u de overige dagen natuurlijk prima benutten om andere gezellige uitstapjes in de regio te maken. Zo is niet alleen vanuit het hotel Slagharen makkelijk te bereiken, maar kunt u bijvoorbeeld ook eenvoudig Dierenpark Emmen of Plopsa Indoor in Coevorden bezoeken. Wilt u daarentegen liever relaxen nadat u vanuit uw hotel Slagharen bezocht hebt, dan biedt Valk Exclusief u daarvoor natuurlijk ook alle gelegenheid. Elk van onze hotels in de buurt van Slagharen beschikt namelijk over tal van heerlijke wellness-opties die zowel bij volwassenen als jonge hotelgasten prima in de smaak vallen.

Meer informatie over onze hotels