Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Sneek

Toe aan een mini-vakantie in eigen land? Boek een weekendje weg in het prachtige Friesland bij Van der Valk hotel Sneek. Bruisende watersportstad, zo wordt Sneek ook wel genoemd. Dit kan ook niet anders vanwege de ligging nabij het Sneekermeer. Het Sneek hotel ligt centraal: dichtbij de A7. Meerdere plaatsen in de provincie, bijvoorbeeld Heerenveen en Bolsward, zijn vanaf deze locatie goed bereikbaar met de fiets of de auto. Dit prachtige hotel beschikt over 114 royale kamers inclusief een eigen badkamer, balkon of terras. Verder is het comfortabele hotel van alle gemakken voorzien en wordt u ontvangen met een gratis kopje koffie of thee wanneer u online boekt. Uw auto parkeert u kosteloos bij het hotel.

Boek Hotel Sneek

Arrangementen bij hotel Sneek

Arrangementen bij hotel Sneek

  • Weekend weg arrangement
  • Wellness arrangement
  • Seizoensarrangement
  • Fietsarrangement

De prachtige provincie Friesland is de ideale uitvalsbasis voor verscheidene activiteiten, voornamelijk voor de watersport. Maak er een mini-vakantie van met één van de arrangementen die Hotel Sneek biedt.

Hotel Sneek centrum, welke uitstapjes maakt u?

Een verblijf in Hotel Sneek biedt genoeg mogelijkheden om er een onvergetelijke mini-vakantie van te maken. Sneek bruist waardoor er altijd iets te doen is. Dit komt mede door de brede ontwikkeling van de watersport en toeristische sector. Verder heeft de stad een aantal monumenten en oude stadsgezichten die u ongetwijfeld tegenkomt bij een stadswandeling. De binnenstad met zijn stadsgrachten is de perfecte locatie voor een aantal romantische foto's. Naast wandelen en fietsen in Sneek en omgeving maakt u ook gemakkelijk een uitstapje naar steden zoals Heerenveen en Leeuwarden. Hotel Sneek is daarom een uitstekende keuze voor een actief en ontspannen weekendje weg.

Boek online hotel Sneek bij Van der Valk

Een royale kamer in het Van der Valk hotel Sneek boekt u online. Het hotel beschikt over een eigen restaurant waar u terecht kan voor een gezond en heerlijk diner. Elke morgen geniet u van een uitgebreid ontbijt. Bij een regenachtige dag ontspant u in de stijlvolle brasserie met een hapje en een drankje. In Sneek logeert u daarom altijd in een charmant hotel dat van alle gemakken is voorzien. Verras uw partner, vriend of vriendin met een prettige overnachting in Sneek en boek een kamer inclusief passend arrangement bij de leukste hotelketen van Nederland. Zo verzekert u zich tijdens een mini-vakantie in Friesland van een comfortabel verblijf waarbij het u nergens aan ontbreekt. Wanneer u op korte termijn nog een overnachting wil boeken, zit u voor een last minute Friesland ook goed bij ons.

Meer informatie over onze hotels