Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Snowworld

Bent u op zoek naar dé ideale locatie om te overnachten bij een bezoek aan de grootste indoor-skihal van Nederland? Ons hotel bij Snowworld bevindt zich in de buurt van Landgraaf, nabij de stad Heerlen. Vanaf dit hotel bent u in slechts tien autominuten bij de skihal, waar u vervolgens heerlijk de hele dag kunt skiën.

Bekijk ons hotel dichtbij Snowworld Landgraaf

Hotel Heerlen

Hotel Heerlen

  • 192 luxe kamers en suites
  • Fitness center
  • Live cooking en gezellige brasserie
  • Binnenzwembad
  • Fitness center

Het hotel is direct gelegen aan Landgoed TerWorm.

Snowworld in Zoetermeer

Van der Valk Exclusief-hotel Den Haag-Nootdorp is gelegen aan de oostzijde van de stad Den Haag, aan de A12. Vanaf ons hotel zijn tal van leuke regionale activiteiten te ondernemen. Dankzij onze uitstekende locatie kunt u de meeste daarvan bereiken binnen een halfuurtje rijden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Delfts blauw-arrangement? Of gaat u liever op de fiets het Groene Hart van Zuid-Holland verkennen? Bij Van der Valk Exclusief-hotel Den Haag-Nootdorp is het allemaal mogelijk.

Zomerskiën dankzij hotel Snowworld

De afstand tussen Snowworld en ons hotel bedraagt slechts tien autominuten. Hierdoor zijn wij de ideale locatie voor de wintersporter die stiekem ook in de zomer zijn ski's er even bij wil pakken. Ons Van der Valk hotel bij Snowworld beschikt over tal van faciliteiten, waardoor uw weekendje Snowworld nog aangenamer wordt. Al onze kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met een rainshower en ligbad. Ideaal om even tot rust te komen in het hotel na een Snowworld bezoek.

Locatie en bereikbaarheid

Bij Van der Valk vinden we het belangrijk dat iedereen kan genieten van een weekend weg in een hotel. Ongeacht of u een eigen auto heeft. Dit is dan ook de reden dat wij met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer goed te bereiken zijn. Van der Valk Exclusief-hotel Den Haag-Nootdorp is gelegen aan de A12, ter hoogte van afslag Nootdorp. Komt u met het openbaar vervoer? Dan is station Den Haag Ypenburg de handigste locatie om naartoe te reizen. Eenmaal ingecheckt is vanuit ons hotel Snowworld gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Meer informatie over onze hotels