Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Spaarnwoude

Het prachtige hotel Spaarnwoude ligt tussen de steden Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam. Het wordt het hele jaar drukbezocht. Naast wandelen en fietsen door de typische veenweidegebieden zijn er gelegenheden om te klimmen, te paintballen en te skiën. Met de Dutch Valley, Dance Valley, Awakenings en Latin Village is Spaarnwoude een zomers festivaldomein. Met hotel Spaarnwoude, een typisch Van der Valk hotel, is de geschikte verblijfsinfrastructuur vlakbij.

Boek een Hotel Spaarnwoude

  • Hotel Schiphol

    Hotel Schiphol
  • Hotel Haarlem

    Hotel Haarlem
  • Hotel Oostzaan-Amsterdam

    Hotel Oostzaan-Amsterdam

Festivalgebied

Tijdens de verschillende zomerfestivals komen alle muziekgenres van Nederlandse muziek, dans, techno en traditionele Latin muziek aan bod. Festivalgangers bekomen van hun inspanningen in hotel Spaarnwoude met comfortabele kamers en luxe suites. Een hotel Spaarnwoude hoeft u nooit ver zoeken.

Meer dan een festivalweide

In de buurt van ons hotel Spaarnwoude is veel te doen. Vanop de piramidevormige heuvel met de naam De Big Spotters Hill geniet u van een fantastisch uitzicht over het Haarlemmermeer. Er is een overdekt verwarmd zwembad met kinderbad, wellnessfaciliteiten en een fitnessruimte. Kanoën doet u op de grote vijver en voor de jongere kinderen is er een speeltuin met een airtrampoline. Golfliefhebbers kunnen dan weer genieten op de grootste golfbaan van Europa met maar liefst zeven banen en 66 holes!

Omgeving met vele mogelijkheden

Ook buiten het recreatiedomein valt er veel te beleven. Amsterdam met het Artis dierenpark, waardevolle gebouwen, monumenten en bezienswaardigheden liggen vlakbij. Ook kunt u een bezoekje doen aan Alkmaar met zijn bruisend stadscentrum! Naast strandzeilen en powerkiten kunt u ten slotte in de Snow Planet het hele jaar door skiën op de twee pistes.

Hotel Spaarnwoude

Hotels in de buurt van Spaarnwoude zijn er genoeg. U heeft er het Van der Valk Hotel Haarlem, Schiphol en Amsterdam-Oostzaan. Een hotel in Spaarnwoude is bijvoorbeeld Hotel Haarlem in het stadscentrum. Het is uitstekend bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. U geniet hier bovendien van comfortabele standaard kamers en luxe suites met ligbad en een inloopdouche. Er is een complete wellness- en fitnessruimte en een zwembad. Parkeren en Wi-Fi zijn gratis en alles is aangepast aan mindervaliden. Hotel Amsterdam-Oosterzaan is een ander Spaarnwoude hotel vlak bij de A10 met alle Van der Valk faciliteiten. Een van de hotels omgeving Spaarnwoude is Hotel Schiphol aan de A4.

Meer informatie over onze hotels