Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Tilburg

In Tilburg, de stad van de 'Kruikenzeikers', zijn er zoveel activiteiten te doen of plekken in de omgeving te bezoeken. Voor elk wat wils!
Op zoek naar een hotel in Tilburg voor een weekendje weg of voor een bedrijfscongres? Om een hotel Tilburg centrum te bereiken moet u de drukke binnenstad in rijden en soms lang zoeken naar een parkeerplaats. Liever geen drukbezet en lawaaierig hotel in Tilburg? Kiest u liever voor een goed bereikbaar luxe hotel nabij Tilburg, aan de rand van de stad? Boek dan een kamer bij hotel Tilburg!

Boek Hotel Tilburg

  • Zwembad

    Zwembad
  • Wellness

    Wellness
  • Suites

    Suites
Boek nu

Het enige Van der Valk hotel Tilburg

Het enige hotel van Valk Exclusief in Tilburg bevindt zich aan de zuidoostelijke stadsrand. Ons hotel is perfect bereikbaar via autosnelwegen A65 en A58. Uw wagen parkeren is geen enkel probleem, want op de gratis parking rond ons hotel is er plaats genoeg. Het centrum van Tilburg is slechts 3 kilometer verwijderd. Met de auto bent u er in 5 minuten.
De Brabantse stad Tilburg staat bekend om zijn activiteiten, evenementen en attracties in de omgeving. Elke zomer vindt er de grootste kermis van de Benelux plaats. Koning Willem II liet hier een buitenverblijf bouwen, dat tegenwoordig gebruikt wordt als raadhuis. Of bezoek het Textielmuseum en leer alles over de geschiedenis van de Tilburgse textielindustrie. Natuurmuseum Brabant exposeert de natuur en het landschap van Noord-Brabant.

Hotel Tilburg met veel faciliteiten

Laat u verrassen door de vele faciliteiten bij hotel Tilburg. Ons hotel omvat niet minder dan 150 supermoderne kamers en gezellige suites. Als gast van het hotel hebt u gratis toegang tot het binnenzwembad, de wellness voorzieningen en de fitnessruimte. Om lekker te eten hoeft u niet op zoek te gaan naar een bekend restaurant in Tilburg. Ons eigen restaurant biedt u ruime keuze aan overheerlijke gerechten. In onze indrukwekkende skybar bent u welkom voor een smakelijke borrel of een lekker kopje koffie. Onze 10 multifunctionele zalen zijn zowel geschikt voor feesten als voor zakelijke vergaderingen en congressen. Overnachten in een luxe hotel Tilburg? Kies voor het Valk hotel Tilburg!

Meer informatie over onze hotels