Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Tilburg

In Tilburg, de stad van de 'Kruikenzeikers', vindt elke zomer de grootste kermis van de Benelux plaats. Koning Willem II liet hier een buitenverblijf bouwen, dat tegenwoordig gebruikt wordt als raadhuis. Bezoek het Textielmuseum en leer alles over de geschiedenis van de Tilburgse textielindustrie. Natuurmuseum Brabant exposeert de natuur en het landschap van Noord-Brabant. Op zoek naar een hotel in Tilburg voor een weekendje weg of voor een bedrijfscongres? Om een hotel in Tilburg centrum te bereiken moet u de drukke binnenstad in rijden en soms lang zoeken naar een parkeerplaats. Liever geen drukbezet en lawaaierig hotel in Tilburg? Kiest u liever voor een goed bereikbaar luxe hotel nabij Tilburg, aan de rand van de stad? Boek dan een kamer bij Van der Valk Tilburg!

Boek Hotel Tilburg

Het enige Van der Valk hotel in Tilburg

Het g enige hotel van Van der Valk in Tilburg bevindt zich aan de zuidoostelijke stadsrand. Ons hotel is perfect bereikbaar via autosnelwegen A65 en A58. Uw wagen parkeren is geen enkel probleem, want op de gratis parking rond ons hotel is er plaats genoeg. Het centrum van Tilburg is slechts 3 kilometer verwijderd. Met de auto bent u er in 5 minuten.

Een hotel in Tilburg met veel faciliteiten

Laat u verrassen door de vele faciliteiten bij Van der Valk Tilburg. Ons hotel omvat niet minder dan 150 supermoderne kamers en gezellige suites. Als gast van het hotel hebt u gratis toegang tot het binnenzwembad, de wellnessvoorzieningen en de fitnessruimte. Om lekker te eten hoeft u niet op zoek te gaan naar een bekend restaurant in Tilburg. Ons eigen restaurant biedt u ruime keuze aan overheerlijke gerechten. In onze indrukwekkende skybar bent u welkom voor een smakelijke borrel of een lekker kopje koffie. Onze 10 multifunctionele zalen zijn zowel geschikt voor feesten als voor zakelijke vergaderingen en congressen. Overnachten in een hotel in Tilburg? Kies voor Hotel Van der Valk!

Meer informatie over onze hotels