Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Vlaardingen

Op zoek naar een hotel Vlaardingen? U heeft altijd de keuze uit meerdere hotels in Vlaardingen, maar natuurlijk gaat uw voorkeur uit naar Valk exclusief in Rotterdam-Blijdorp. Het ligt dicht bij de snelweg en dus bent u altijd snel in Vlaardingen. Voor privédoeleinden maar ook voor een zakelijk verblijf zit u bij ons helemaal goed. Kies uit 189 kamers en suites en geniet iedere morgen van een uitgebreid ontbijt. Dit wordt vers voor u bereid door ons enthousiaste keukenteam. U kunt zo aanschuiven! Bovendien serveren we u bij aankomst een gratis welkomstdrankje. Over een hartelijk welkom gesproken!

Boek Hotel Vlaardingen

Hotel Rotterdam-Blijdorp

Hotel Rotterdam-Blijdorp

  • Gelegen in een rustige groene omgeving
  • Smaakvol restaurant en gezellig ruim terras
  • Riant binnenzwembad

Vanaf hotel Rotterdam-Blijdorp bent u binnen 15 minuten rijden in Vlaardingen.

Boeken

Vlaardingen hotel boeken

Een Van der Valk hotel Vlaardingen is een interessante keuze voor een weekend weg of overnachting in Vlaardingen. Deze plaats is vooral bekend als haringstad, maar inmiddels behoort de visserij tot de verleden tijd. Wel is het visserijtijdperk nog te herkennen aan de Koningin Wilhelminahaven en de Oude Haven. De ligging aan de Nieuwe Maas en de opening van de Nieuwe Waterweg in 1872 zorgden voor een enorme economische groei. Maak daarom beslist een wandeling langs de historische haven tijdens uw verblijf in hotel Vlaardingen. Maak verder ook een uitstapje naar Rotterdam en bezoek bijvoorbeeld de Euromast en de Erasmusbrug.

Boek online een hotel Vlaardingen

Wilt u overnachten in een betaalbaar hotel in de buurt van Vlaardingen? Boek dan uw verblijf bij Van der Valk in Rotterdam-Blijdorp en laat de overige hotels Vlaardingen aan u voorbijgaan. Ons hotel Vlaardingen beschikt namelijk over alle faciliteiten om er een geslaagd verblijf van te maken. Ontspanning en sport gaan bij onze hotelketen hand in hand. Daarom is het altijd een goed idee de nacht bij ons Valk Exclusief hotel Vlaardingen door te brengen. Zwemmen, fitness, maar ook wellness behoren allemaal tot de mogelijkheden. Bovendien hoeft u voor een smaakvol restaurant niet de deur uit, want u eet en drinkt in ons fijne restaurant. Voordelig en betaalbaar overnachten? Boek een kamer in ons hotel Vlaardingen en geniet met volle teugen van uw verblijf. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Meer informatie over onze hotels