Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel vliegveld Eindhoven

Vliegt u vanaf luchthaven Eindhoven - EIN naar uw vakantiebestemming? Bespaar uzelf de nodige stress en boek een hotel bij vliegveld Eindhoven. Het Van der Valk Hotel Eindhoven-Best is een uitstekende locatie om uw vakantie zorgeloos te beginnen. Een uitkomst wanneer uw vlucht 's nachts of vroeg in de ochtend vertrekt naar uw vakantieadres. U hoeft namelijk niet te haasten, want u bent binnen tien minuten op de luchthaven in Eindhoven en met 200 kamers is er ook voor u plaats in ons hotel. Het hotel luchthaven Eindhoven ligt langs de A2 en dus bent u met de auto altijd snel in het hotel. Kortom: een hotel in de buurt van Luchthaven Eindhoven is dé manier om uw vakantie goed te beginnen!

Boek een hotel bij vliegveld Eindhoven

Van der Valk Hotel Eindhoven Best

Van der Valk Hotel Eindhoven Best

  • 200 Luxe kamers & suites
  • Skybar op de 12e etage
  • A la carte én Live Cooking restaurant
  • Luxe wellness met verschillende sauna’s
  • 25 meter zwembad

Ons hotel ligt nabij de snelweg (A2) op een steenworp afstand van Luchthaven Eindhoven - EIN. Ontdek het groene hart van Brabant en breng ook een bezoek aan het bruisende centrum van Eindhoven.

Ontdek het gemak van een hotel in de buurt van luchthaven Eindhoven

Heeft u een nachtelijke of vroege vlucht en wilt u altijd op tijd arriveren in de terminal van de luchthaven in Eindhoven? Start uw vakantie een dag eerder door een overnachting vliegveld Eindhoven te boeken bij ons. U vertoeft dicht bij het bruisende hart van Eindhoven en dus is er voldoende ruimte en gelegenheid om een drankje in de stad te doen. Dit is natuurlijk ook mogelijk in onze eigen skybar op de twaalfde verdieping van het hotel. Bovendien beschikt het hotel vliegveld Eindhoven over een eigen zwembad van 25 meter lang en is er volop ruimte voor wellness en ontspanning in onze sauna's en fitnessruimtes. Ervaar daarom zelf hoe het is om te overnachten in een van onze luxe hotelkamers of suites!

Boek een kamer of suite bij hotel vliegveld Eindhoven

Begint u bij voorkeur uitgerust aan uw vakantie? Ga voor comfort en gemak en boek een kamer bij het Van der Valk hotel Eindhoven Best. De auto parkeert u gratis op ons eigen parkeerterrein en zijn er ook verschillende laadpalen aanwezig die vliegensvlug laden. Komt u in de middag aan in het hotel en wilt u in de avond graag een hapje eten? Dit is mogelijk in ons eigen à-la-carterestaurant. Iedere kamer of suite is voorzien van een comfortabel bed en een luxe badkamer. Dit maakt het aantrekkelijk om bij ons een boeking te doen. Investeer daarom in een zorgeloze overnachting en maak een reservering bij ons hotel bij vliegveld Eindhoven.

Let op! Van der Valk hotel Eindhoven Best opent zijn deuren in 2023. Voor meer informatie bezoek de website www.valkeindhovenbest.nl.

Meer informatie over onze hotels