Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Vlissingen

De provincie Zeeland is een zeer bijzondere provincie. Zeeland is vooral een waterrijk gebied met een historie van vissersfamilies, maar is ook bekend van de watersnoodramp uit 1953. Hierna kreeg Zeeland faam om de prestigieuze Deltawerken, die vooral in deze provincie plaatsvonden. De deltawerken zijn momenteel populaire toeristenplekken. Maar Zeeland kent ook prachtige en oude steden en dorpen, zoals Vlissingen, Middelburg en Renesse. Als u op zoek bent naar hotels in Vlissingen, dan bent u welkom in Hotel Middelburg. Dit is ons hotel in Vlissingen en ligt op tien minuten afstand van Vlissingen.

Boek een Hotel Vlissingen

Vanuit Hotel Vlissingen de provincie Zeeland ontdekken

Hotel Vlissingen is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de provincie Zeeland. Uiteraard is het historische centrum van Vlissingen gemakkelijk te bezoeken, want met tien minuten rijdt u vanuit Hotel Middelburg naar Vlissingen. Ook Middelburg is een erg leuke stad om te bezoeken. Vanuit ons Hotel Vlissingen hotel rijdt u in 25 minuten over de N57 naar Neeltje Jans. Dit is het informatiecentrum over de deltawerken en is tevens onderdeel van de Oosterscheldekering. Hier zult u zeker onder de indruk zijn van de geschiedenis van de watersnoodramp en de daaropvolgende Deltawerken. Zeeland mag zich ook de zonnigste provincie van het land noemen. Als het land nog onder zware bewolking hangt, is het in Zeeland dikwijls al volop zonnig. Dit biedt u de gelegenheid, als u toch in Hotel Vlissingen verblijft, om een bezoekje te brengen aan één van de stranden om te zonnen of een wandeling te maken over het strand.

Geniet niet alleen van Zeeland, maar ook van uw Vlissingen hotel

Naast het feit dat uw hotel in Vlissingen een uitstekende uitvalsbasis is voor vrijwel de gehele provincie Zeeland, geniet u in Hotel Vlissingen ook van comfortabele kamers, luxe suites en een heerlijk restaurant. Hotel Vlissingen heeft 110 kamers en 9 themasuites met balkon op de vierde etage. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op de golfbaan van Middelburg. Zoals u misschien al gewend bent van onze hotels, zijn de kamers ruim opgezet en voorzien van alle benodigdheden en faciliteiten. De themasuites hebben een thema, zoals de Zeesuite, de Strandsuite of de Golfsuite. In de Wellnesssuite heeft u tevens de beschikking over een sauna en een bubbelbad.

Meer informatie over onze hotels