Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Voorschoten

Genieten van een weldadige overnachting dicht bij zee? Vertoef in een hotel Voorschoten. Dit is mogelijk bij Valk Exclusief. Wij zijn een van de hotels Voorschoten waar u meer dan welkom bent voor een korte vakantie. Ons hotel grenst direct aan koninklijk landgoed de Horsten en bovendien liggen de Nederlandse stranden op fietsafstand. Binnen een kort tijdsbestek bent u op het strand van Scheveningen, Wassenaar of Noordwijk. Dat maakt het voor u aantrekkelijk om in Voorschoten hotel te boeken. Uiteraard gaat uw voorkeur uit naar een betaalbare hotelkamer inclusief een uitstekende service. Dat is precies de reden waarom u kiest voor Valk Exclusief in Voorschoten, want wij hebben het allemaal.

Boek hotel Voorschoten

Hotel de Gouden Leeuw

Hotel de Gouden Leeuw

  • 142 ruime kamers en suites
  • 5 restaurants in en om het hotel
  • Fitness- en wellness center met zwembad
  • Versmarkt en wijnhandel
  • Natuurboerderij en kaasmakerij

Hotel de Gouden Leeuw is het eerste hotel van Van der Valk.

Hotel de Gouden Leeuw Voorschoten

Hotel Gouden Leeuw Voorschoten ligt op een prachtige locatie en is bij uitstek geschikt voor een kort of lang verblijf. Bij ons kiest u uit 142 ruime kamers en suites met ieder een eigen badkamer. U geniet in een groene omgeving van uw vakantie met de zee op fietsafstand. Huur daarom fietsen bij hotel Voorschoten en ga er heerlijk op uit. Is het geen strandweer, maar wilt u er wel graag tussenuit? Struin over de boulevard van Scheveningen of bezoek het theater. Het is ook de moeite waard om af te reizen naar Leiden of Den Haag. Beide steden hebben ieder hun eigen charme en bezienswaardigheden. Boek daarom een hotel in Voorschoten bij Valk Exclusief.

Geniet in het Van der Valk hotel Voorschoten

Zoekt u online naar een aanbieding voor een hotel Voorschoten? Maak het uzelf gemakkelijk en profiteer van onze scherpe prijzen en uitmuntende service. Bij ons betaalt u geen reserveringskosten en het is altijd een optie om kosteloos te annuleren. Na aankomst in ons hotel serveren we u een gratis kopje koffie of thee. Zo voelt u zich meteen welkom. Dineren is mogelijk in een van onze drie restaurants. De auto parkeert u kosteloos bij het hotel en er is van alles mogelijk op het gebied van wellness en ontspanning. Informeer hierover bij de receptie van het hotel. Kortom: Valk Exclusief heeft alles in zich voor een onvergetelijk verblijf in hotel Voorschoten. Reserveer nu een luxe kamer of suite via de website.

Meer informatie over onze hotels