Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Waalwijk

Bent u op zoek naar een hotel in Waalwijk? Overweeg dan eens een kleine omweg te maken en ons hotel in Tilburg te ontdekken. Dit hotel ligt op slechts 20 minuten rijden van Waalwijk, en is een uitstekend alternatief voor Hotel Waalwijk of elk ander hotel in de omgeving van Noord-Brabant.

Boek een Hotel Waalwijk

  • Zwembad

    Zwembad
  • Wellness

    Wellness
  • Suites

    Suites

Hotel Tilburg: hét alternatief voor Hotel Waalwijk

Hotel Waalwijk is voor u misschien interessant vanwege een zakelijke meeting, familiebezoek of een dagje uit in de omgeving van Waalwijk. Zo vindt u vlakbij Waalwijk natuurlijk de Efteling, en kunt u in Waalwijk zelf ook meerdere leuke activiteiten ondernemen. Op slechts 20 minuten rijden van Waalwijk vindt u echter ook de altijd gezellige stad Tilburg. En naast dat Tilburg ongetwijfeld een bezoekje waard is, vindt u daar ook Hotel Tilburg. Dit hotel is één van de nieuwste hotels van Van der Valk, en voorzien van alle faciliteiten voor een heerlijk verblijf. Geniet bijvoorbeeld van het wellnesscentrum, fitness, het zwembad met terras, de skybar en daktuin of kom een hapje eten in het à la carte en live cooking restaurant. Daarnaast vindt u in het hotel 10 multifunctionele zalen die perfect geschikt zijn voor een vergadering, presentatie of (bedrijfs)feest. De dag afsluiten doet u tenslotte in één van de 150 royale kamers, waar u heerlijk tot rust zult komen.

Tilburg of Waalwijk Hotel

U zult Hotel Waalwijk dan ook snel vergeten als u ziet welke voordelen Hotel Tilburg u verder kan bieden. Want naast dat dit luxe en moderne hotel van alle gemakken voorzien is, is ook de ligging ideaal. Zo bereikt u binnen de kortste keren de A58 en N621 waar vanaf u eenvoudig naar alle (toeristische) bestemmingen in Waalwijk, Noord-Brabant en de omgeving rijdt. Ook het centrum van Tilburg bevindt zich op slechts 10 minuten rijden vanaf Hotel Tilburg. Parkeren doet u tot slot gratis op het ruime parkeerterrein. Wilt u naast Hotel Waalwijk en Hotel Tilburg ook nog andere opties in de omgeving bekijken? Dan kunnen wij u onze hotels in Dordrecht en Vianen aanraden. Deze bevinden zich op ongeveer 30 minuten rijden van Waalwijk, en zijn uiteraard ook een heerlijke plek om te komen overnachten en ontspannen.

Meer informatie over onze hotels