Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Walcheren

Wandelen en fietsen aan de kust of een duik nemen in zee? Een weekend weg in een hotel Walcheren verzekert u van zon, zee en strand. Walcheren is een bekende badplaats en trekt jaarlijks duizenden mensen naar Zeeland. Het Van der Valk hotel in Middelburg verzekert u van een comfortabel en luxe verblijf aan de kust. Het is dé manier om te genieten in Zeeland en de Zeeuwse gastvrijheid te ervaren. Kies uit 164 kamers en suites en laat u door ons verwennen. Met een passend arrangement profiteert u ook nog eens van een aantrekkelijke deal wat betreft hotels op Walcheren. Reis daarom af naar het bruisende Zeeland en overnacht in een hotel Walcheren.

Boek nu een hotel op Walcheren

 • Hotel Middelburg

  • 119 royale kamers & suites
  • whirlpools en rainshowers
  • De Zeeuwsche Golf Middelburg om de hoek

  Ervaar de Zeeuwse gastvrijheid bij Hotel Middelburg. Met de mooiste stranden van Nederland op fietsafstand is het heerlijk vertoeven in Middelburg. Geniet in het à la carte restaurant, de hotelbar en op het zonovergoten terras.

 • Wellness faciliteiten

  Wanneer u kiest om te verblijven in ons hotel in Middelburg, kunt u naast de omgeving, ook uitgebreid genieten van onze faciliteiten.

  • Sauna's (o.a. Caldarium, Finse sauna en Zout sauna)
  • Zwembad
  • Fitness

Waarom u kiest voor overnachten Walcheren

Waarom het loont om te logeren in hotels Walcheren Zeeland? Walcheren is een Zeeuws schiereiland en er is van alles te zien en te beleven. Het is een fantastische strandbestemming en ook watersporters kunnen zich hier prima vermaken. Bovendien zijn er op het eiland allerlei dorpjes en badplaatsen te vinden waar u doorheen kunt struinen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Zoutelande, Vlissingen of Domburg. En ook Middelburg, de hoofdstad van de provincie Zeeland, heeft van alles voor u in petto. In deze plaats zijn bijvoorbeeld meer dan 1100 rijksmonumenten te vinden. U hoeft zich dus absoluut niet te verleden. Om die reden zijn hotels Walcheren een uitstekende keuze wanneer u bij voorkeur vertoeft aan de kust.

Boek een hotel Walcheren bij Van der Valk

In Walcheren hotels boeken? Speur niet langer naar een hotel Walcheren, maar boek een overnachting inclusief ontbijt bij het Van der Valk hotel in Middelburg. Bij ons kunt u voordelig genieten zónder dat het u aan iets ontbreekt. Naast de zomer zijn ook de andere seizoenen een prima periode voor een verblijf in een hotel Walcheren. Het hotel in Middelburg beschikt over een eigen zwembad inclusief een wellness- en fitnessruimte. Bovendien hebben we een sfeervolle hotelbar en bent u meer dan welkom in ons à-la-carterestaurant. Parkeren is gratis en ook voor het gebruik van wifi betaalt u helemaal niets. Reis daarom met de auto of het openbaar vervoer af naar Walcheren en ontdek wat dit Zeeuwse schiereiland u te bieden heeft!

Meer informatie over alle hotels