Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Wijk bij Duurstude

Op zoek naar een hotel in Wijk bij Duurstede voor een comfortabele overnachting of weekend weg? Kom logeren in het Van der Valk hotel in Houten. Het ligt op slechts een steenworp afstand van de vestingstad Wijk bij Duurstede. Bovendien beschikt het over alle ingrediënten voor een heerlijk uitje. Vanuit ons hotel verkent u al wandelend of fietsend het mooie Wijk bij Duurstede en de Utrechtse Heuvelrug. Wist u dat door en bij Wijk bij Duurstede maar liefst vier rivieren stromen? Dat zijn de Nederrijn, Lek, Kromme Rijn en het Amsterdam-Rijnkanaal. Boek een van onze 162 kamers voorzien van een whirlpool en rainshower en geniet van alle luxe verwennerij. Ons hotel Wijk bij Duurstede is eenvoudig bereikbaar met de auto, taxi en het openbaar vervoer en daarom toegankelijk voor iedereen.

Boek hotel Wijk bij Duurstede

Hotel Houten-Utrecht

Hotel Houten-Utrecht

  • 162 Kamers en voorzien van whirlpool en rainshower
  • Fitness center
  • Heerlijk à la carte restaurant
  • Verschillende luxe suites

Vanaf Hotel Houten bent u in ongeveer 20 minuten rijden al in Wijk bij Duurstede.

Ontspan in een Wijk bij Duurstede hotel

Een hotel Wijk bij Duurstede is een prima keuze voor een ontspannen weekend weg. Het heeft een prachtige oude binnenstad met allerlei bezienswaardigheden. Een belangrijk rijksmonument is bijvoorbeeld de Grote Kerk op de markt. Tijdens de 15de eeuw is de kerk uitgebouwd tot een driebeukige kruiskerk. Het is mogelijk om een stadswandeling te maken onder begeleiding van een ervaren gids. Trekt u er liever alleen of samen op uit? Huur fietsen en maak een ontspannen fietstocht langs de rivier Lek. Na een heerlijke fiets- of wandeltocht geniet u op een van de vele terrassen. Drink er een kopje koffie met een stuk taart of lunch in het altijd gezellige en bruisende Wijk bij Duurstede.

Ontdek het Van Exclusief hotel Wijk bij Duurstede

Beleef een onvergetelijke tijd in een hotel Wijk bij Duurstede door een overnachting te boeken bij Valk Exclusief in Houten. Ga voor een kamer of suite en profiteer van onze scherpe prijzen. Boek online en betaal geen reserveringskosten. Kosteloos annuleren is bijna altijd mogelijk. Bij aankomst in het hotel serveren we u graag een gratis kopje koffie of thee. Wilt u samen ontspannen dineren in een romantische setting? Dit doet u in ons à la carte restaurant. Probeer een van de verschillende menu's en combineer dit met een van de voor u geselecteerde wijnen. Dat alles maakt een verblijf in een hotel Wijk bij Duurstede beslist de moeite waard!

Meer informatie over onze hotels