Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Wolvega

Bent u op zoek naar een hotel in Wolvega? Sfeervol overnachten doet u in het Van der Valk Exclusief hotel Wolvega. Met 105 luxe kamers en suites is er ongetwijfeld een hotelkamer voor u beschikbaar. U geniet van een korte of lange vakantie in het noorden van het land, terwijl het u aan luxe en comfort niet ontbreekt. De bad en douche op de kamer helpen u bijvoorbeeld ontspannen na een enerverende dag buiten. Met welk doel u ook naar Wolvega afreist, voor een hotel Wolvega omgeving bent u bij Valk Exclusief aan het juiste adres. Wij verzekeren u van een toptijd in ons mooie hotel en doen er alles aan om u een fijne tijd te bezorgen.

Boek Hotel Wolvega

Hotel Wolvega - Heerenveen

Hotel Wolvega - Heerenveen

  • 105 luxe kamers en suites
  • A la carte restaurant, terras aan het water
  • Gezellige Birdy's Bar
  • Fitness center
  • Fietsverhuur

In de omgeving van het hotel vindt u verschillende activiteiten die u tijdens uw verblijf kunt doen.

Waarom u in Wolvega hotel verblijft

Een overnachting in hotel Wolvega is om meerdere redenen interessant. Het befaamde stadion Thialf ligt bijvoorbeeld om de hoek en is zeker de moeite waard om eens binnen te stappen. Hier begonnen Friese en Nederlandse schaatshelden hun carrière. Trekt u graag de weidse natuur in? Nationaal park Weerribben-Wieden is een prachtig natuurgebied en bij uitstek geschikt voor heerlijke wandelingen, excursies of fietstochten. Varen is ook mogelijk, dat kan bijvoorbeeld met een kano of fluisterboot. Tijdens uw verblijf in ons hotel Wolvega is ook het plaatsje Giethoorn een aanrader. U bent er in slechts 20 minuten. Dit prachtige stukje Venetië in Nederland moet u een keer met eigen ogen hebben gezien.

Overnacht comfortabel in het Van der Valk Exclusief Hotel Wolvega

Comfortabel overnachten in een hotel Wolvega? Valk Exclusief is hét adres voor een compleet verzorgde vakantie in Wolvega en omstreken. Een kamer of suite boekt u bijvoorbeeld inclusief ontbijt. Wilt u in de avond een hapje eten, dan is dit uiteraard mogelijk in ons restaurant. Chef-koks bereiden met plezier een topdiner voor u, uw partner en alle andere gasten. Voor een drankje of borrel geniet u op ons terras aan het water of u brengt een bezoek aan de gezellige Silverleg Bar. En natuurlijk profiteert u bij ons van gratis wifi en parkeergelegenheid. Kortom: boek een kamer of suite, reis af naar Wolvega en laat u verwennen door het team van Valk Exclusief.

Meer informatie over onze hotels