Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Zaandam

Het centrum van Zaandam onderging een geweldige metamorfose. Het stadshart is nu een van de blikvangers van de Zaanstreek. Het is er heerlijk winkelen maar ook de liefhebbers van kunst, cultuur, waardevolle gebouwen en van de natuur voelen er zich thuis. Alle Zaandamse troeven ontdekt u niet in één dag. Het Hotel Zaandam is dan ook geschikt voor comfortabel overnachten Zaandam, maar er zijn meerdere hotels in Zaandam.

Boek Hotel Zaandam

Hotel Oostzaan-Amsterdam

Hotel Oostzaan-Amsterdam

  • 143 luxe kamers en suites
  • wellness
  • hotelbar & lounge

Dicht in de buurt van Zaandam vindt u het Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam. Boek een verblijf en geniet van de luxe faciliteiten en hotelkamers.

Zaanse bouwstijl

Het stadhuis van Zaandam, in zijn typisch Zaanse stijl, is de blikvanger van het gerenoveerde stadscentrum. Het Hotel Zaandam misstaat er zeker niet. Stadshart Zaandam combineert gezellig winkelen, kunst en cultuur met een bruisend nachtleven. Tijdens uw verblijf in Hotels Zaandam is dit de ideale combinatie. Een bezoek aan het Czaar Peterhuisje is een echte aanrader. Het is een van de oudste houten huisjes van Nederland. Ooit logeerde er de Russische tsaar Peter de Grote en zelfs schilder Monet is hier nooit veraf. In het luchthuis aan de Zaan bezoekt u het Monet Atelier met 25 replica's van zijn Zaanse periode. Met hotel Zaandam altijd vlakbij.

Winkelstad

Zaandam is dé winkelstad van de Zaanstreek. In 2015 bereikte het Zaanse stadshart zelfs de finale van de verkiezing van 'Beste Binnenstad van middelgrote steden'. Sindsdien werd het er alleen maar beter en gezelliger. Het Hotel Zaandam is een uitstekende startplaats om al dit moois te verkennen.

Wandelen en fietsen

Vanuit Hotel Amsterdam Zaandam start de Wandelroute Czaar Peter Monet. Langs deze perfect onderhouden en goed bewegwijzerde fiets- en wandelroute maakt u kennis met de opvallende architectuur van deze regio. De ongerepte natuur en het Hotel Zaanse Schans zijn hier altijd nadrukkelijk aanwezig.

Purmerend

Een bezoek aan Purmerend is zeker een goed idee. Winkelen doet u er in het Winkelcentrum Eggert, de kaasmarkt van Purmerend is een van de meest bekende van Nederland en liefhebbers van kunst en cultuur kunnen terecht in het Purmerend Museum. In het Purmerends Arboretum komt u tot rust tussen de unieke verzameling zeldzame bomen. Voor elk wat wils dus ook in Purmerend, vlakbij Zaandam en Hotel Zaandam.

Hotel Zaandam

Bent u overtuigd van de vele mogelijkheden van deze regio en plant u een verblijf in een hotel in Zaandam? Maak dan kennis met ons uitgebreid kameraanbod en met aantrekkelijke aanbiedingen van Zaandam Hotel.

Meer informatie over onze hotels