Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Zeist

Wilt u de mooie omgeving van de kleinste provincie van Nederland, Utrecht, eens bezoeken? Hier kunt u een bezoek brengen aan de Utrechtse Heuvelrug en genieten van prachtige fiets- of wandelroutes. Maar het is ook mogelijk om de stad Utrecht te bezoeken met haar Utrechtse Dom en de mooie Utrechtse grachten. Midden in de groene Utrechtse Heuvelrug ligt de stad Zeist. Zeist is een prima uitvalbasis voor uw bezoek aan de provincie Utrecht. U kunt hiervoor terecht in ons hotel in de buurt van Zeist, Hotel Utrecht. Vanuit ons Hotel Zeist zit u in de buurt van de stad Utrecht, Amersfoort, maar ook Zeist zelf is de moeite van bezoeken waard.

Boek een Hotel Zeist

Hotel Utrecht

Hotel Utrecht

  • Centraal gelegen
  • Fietsafstand van Utrecht
  • 23 moderne conferentieruimtes
  • Ruime en luxe kamers

Van der Valk Hotel Utrecht ligt aan de rand van de bruisende stad Utrecht, direct aan de A12 en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Hotel Zeist, Hotel Utrecht

Ons Zeist Hotel, Hotel centrum Utrecht, ligt direct aan de A12. Door het afrijden van de ring rond Utrecht, rijdt u bij knooppunt Oudenrijn de snelweg af en ziet u ons Hotel Utrecht liggen. Welke kamer wenst u voor uw verblijf in ons Hotel Zeist? In Hotel Utrecht heeft u namelijk keuze uit verschillende kamers, van Comfort kamers tot Luxe kamers, waarbij u geniet in een bed van 2.10 meter. Gaat u toch voor wat meer luxe? Boekt u dan één van onze luxe themasuites. Onze suites hebben allen een oppervlakte van maar liefst 80 m² en zijn voorzien van ontspannende wellness faciliteiten, zoals een bubbelbad of een stoom-douche cabine. De wellness suite heeft daarnaast nog de beschikking over een sauna. Een aantal suites zijn in het thema van een bepaalde wereldstad. Welke stad wilt u beleven in uw suite?

Faciliteiten in Hotel Zeist

In ons Utrechtse hotel, Hotel Zeist bevindt u zich in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug. Vanzelfsprekend kunt u hier prachtige fietstochten maken. U hoeft niet uw eigen fietsen mee te nemen, want u kunt in ons hotel in Zeist fietsen huren. Komt u na een dag fietsen terug in ons hotel, dan is het heerlijk om even ter ontspanning een paar baantjes te zwemmen in ons verwarmd binnenzwembad, dat is gelegen op de 20e verdieping. U bent daarna van harte welkom in ons restaurant waar u à la carte kunt dineren. Hier geniet u overigens ook van een fantastisch uitgebreid ontbijtbuffet of lunchbuffet. Voordat u 's avonds weer naar uw kamer gaat, geniet u van een borrel in onze knusse hotelbar.

Meer informatie over onze hotels