Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Zwolle

Overnachten in het mooie Overijssel? Kom logeren in het Van der Valk hotel Zwolle. Ons hotel ligt direct aan de A28 en stelt u in staat om stijlvol te genieten. U verblijft in een van onze 178 royale kamers en luxe suites. Vanuit uw hotelkamer heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. Bovendien is het hotel van alle gemakken voorzien om het u naar de zin te maken. Om die reden is een hotel omgeving Zwolle een uitstekende keuze. Zo geniet u bijvoorbeeld in ons sfeervolle restaurant en gezellige hotelbar. Een goede reden om bij ons uit eten te gaan en een kamer te boeken in het Van der Valk hotel Zwolle.

Boek hotel Zwolle

Hotel Zwolle

Hotel Zwolle

  • 178 royale kamer en suites
  • Sfeervol restaurant en gezellige hotelbar
  • Fitness en wellness center

Gunstig gelegen in het prachtige Overijssel, aan de A28.

Vertoef in een hotel in de buurt van Zwolle

Zoekt u een hotel bij Zwolle? Valk Exclusief heeft een prachtig hotel waar u kunt overnachten. Dit stelt u in staat om de stad op uw eigen tempo te ontdekken. Zwolle is een fantastische stad en is een echte culturele hotspot. Dwaal over de Grote Markt of stap allerlei gezellige winkels binnen. Bovendien ligt de stad aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht. Het is dus absoluut de moeite waard om een boot te huren om zo de stad vanaf het water te leren kennen. Na een intensieve dag aan het water geniet u aan de wal van een hapje en een drankje op een van de vele gezellige terrassen die deze Hanzestad rijk is.

Geniet in het Van der Valk hotel Zwolle

Wilt u graag overnachten in een hotel Zwolle? Dan bent u bij Valk Exclusief zonder meer aan het juiste adres. Wij hebben talloze kamers en suites voor een comfortabele overnachting. De bedden liggen superfijn en ook beschikt iedere kamer over een prachtige badkamer. Is het buiten regenachtig en heeft u geen zin om in de stad uit eten te gaan? Kom dan dineren in het gezellige restaurant en laat onze chef-koks een topdiner voor u bereiden. Maak een keuze van onze veelzijdige menukaart en laat ons u ook op culinair vlak verwennen. Kortom: zoek online naar de juiste kamer of suite bij het Van der Valk hotel Zwolle en betaal geen reserveringskosten.

Meer informatie over onze hotels