Direct naar de contentDirect naar de footer
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief

Hotelletje

Als u op zoek bent naar een hotelletje waar u volledig in de watten wordt gelegd, waar de klant voorop staat en waar luxe centraal staat, dan is een van onze Van der Valk hotels zeker het overwegen waard. Onze hotels zitten verspreid over het hele land. Van Leeuwarden tot Maastricht, van Tiel tot Almelo. Onze hotels zijn dan misschien niet klein te noemen, maar u krijgt wel het gevoel dat u in een hotelletje zit. Dit komt doordat we subtiel gebruikmaken van verlichting en indeling, waardoor er een gezellige sfeer ontstaat. Of u nu op uw luxe hotelkamer zit, of dat u zich bevindt in ons restaurant of in de bar, het is heerlijk vertoeven op iedere plek in ons hotelletje.

Bekijk onze hotels

Een hotelletje boeken

Misschien heeft u al besloten dat u een weekend weg wil, maar weet u nog niet waarheen. Dan zijn er twee manieren die kunnen helpen bij het maken van een keuze. U kunt starten met het zoeken van een stad die u aanspreekt, om vervolgens op zoek te gaan naar een hotelletje in de buurt. Of u zoekt eerst een hotelletje dat u aanspreekt als de omgeving minder van belang is. Heeft u zin in een aantal dagen uitwaaien aan zee? Kies dan voor een klein hotelletje aan zee. Wij hebben hotels in plaatsen als Haarlem, Den Haag en Middelburg, waar u dicht bij het strand zit. Of gaat u voor een romantisch hotelletje? Een hotel dicht bij de natuur bijvoorbeeld, waar jullie alle aandacht voor elkaar kunnen hebben. Bekijk dan eens onze hotels in Spier, Harderwijk of Wieringermeer bijvoorbeeld. Prachtige hotels gelegen op de mooiste natuurplekken van Nederland.

Wat mag u van ons hotelletje verwachten?

Elk Van der Valk hotel bestaat uit verschillende soorten kamers, van comfort tot luxe suites. Het aanbod van de kamers verschilt per hotel. Daarnaast staan onze hotels bekend om het uitgebreide ontbijtbuffet. In de ochtend start u de dag met heerlijke verse broodjes, zoetigheden, hartig beleg, koffie en jus. En in de avond heeft u keuze uit gerechten van onze kaart in het restaurant. Het aanbod van restaurants en gerechten varieert ook tussen de hotels. Wacht niet langer, maar verwen uzelf en ga vandaag nog een hotelletje boeken.

Meer informatie over onze hotels