Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel bij Artis

Heeft u een gezellig dagje naar de dierentuin gepland, maar zoekt u nog een hotel bij Artis? Dan zit u goed bij Van der Valk. Op slechts een kwartiertje tot twintig minuten rijden van Artis ligt ons exclusieve hotel. Hiermee is ons hotel bij Artis Amsterdam wellicht de beste uitvalsbasis voor uw weekend in Amsterdam.

Boek hotel bij Artis

Artis arrangement in ons hotel

Er zijn veel hotels bij Artis te vinden, echter weten de meeste van deze hotels hun unieke locatie ook uit te drukken in hoge prijzen. Van der Valk Exclusief Hotel Oostzaan - Amsterdam is gelegen aan de noordzijde van de stad, bij knooppunt Coenplein. Bij ons kunt u heerlijk overnachten in alle luxe die u zich maar kunt wensen. En dat voor een goede prijs. Zo wordt een weekend met een hotel bij Artis ook nog eens goed betaalbaar. Daarnaast heeft Van der Valk Exclusief Hotel Oostzaan - Amsterdam ook nog eens een groot aantal arrangementen. Dankzij deze arrangementen wordt een overnachting in ons hotel bij Artis nog goedkoper dan dat het al was.

Ligging en locatie

Van der Valk Exclusief Hotel Oostzaan - Amsterdam is, zoals te verwachten viel, gelegen aan de rand van Amsterdam. Vanuit hier bent u dus binnen een kwartier in het centrum van Amsterdam. Maar er valt natuurlijk meer te doen dan vanuit ons hotel bij Artis naar deze dierentuin te gaan. Ons hotel is namelijk uitstekend gesitueerd om Noord-Holland te verkennen. Wat dacht u van een bezoek aan de oude stadjes zoals Volendam en Edam? Vanuit ons hotel bent u hier binnen no-time.

Kom dineren in het hotel

Bent u heerlijk een dag op stap geweest en toe aan een lekkere warme maaltijd? Kom dan gezellig dineren in het hotel. In ons hotel staat een team van koks voor u klaar om een heerlijke maaltijd te bereiden. Neus nu alvast rond op de kaart, zodat u weet wat u straks wilt bestellen.

Meer informatie over onze hotels