Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkope hotels in Enschede

De regio Twente in Overijssel behoort tot één van de meest groene regio's van het land. Wanneer u eens lekker tot rust wilt komen, is Twente een ideale omgeving om voor een paar dagen te bezoeken. De grootste stad in Twente is Enschede. Deze oude Textielstad biedt een goede uitvalsbasis voor uw bezoek aan de regio. Wilt u overnachten Enschede of omgeving? Daarvoor moet u wel op zoek naar hotels Enschede en omgeving. Wij kunnen u een tweetal hotels in Enschede en omgeving aanbieden, voor enkele ontspannen dagen in Twente.

Boek een goedkoop hotel in Enschede

 • Hotel Hengelo

  Hotel Hengelo

  • Stijlvol restaurant, Live Cooking en hotelbar
  • Centraal gelegen voor uitstapjes
  • Gratis gebruik modern fitness center
  • 203 ruime kamers en luxe suites

  Centraal gelegen in het prachtige Twente. Geniet van de rust in de regio.

 • Hotel Enschede

  Hotel Enschede

  • Een modern wellness center en zwembad
  • Een sfeervol á la carte restaurant
  • Blijf in vorm in het fitness center
  • 152 royale kamers en luxe suites

  Enschede is een veelzijdige stad. Het huisvest vele leuke cafés, restaurants en barretjes.

Hotels in Enschede: probeer ons hotel in Enschede

Ons Enschedese hotel heeft 152 hotelkamers, verdeeld over 12 verdiepingen. Vanaf de A1 rijdt u zo de A35 richting Enschede op en zult u al snel ons Enschede hotel zien. Hier parkeert u gratis de auto op ons parkeerterrein bij het hotel. Voor overnachtingen heeft u de keuze uit diverse ruime en luxe ingerichte hotelkamers en suites. Onze eenvoudige Comfort kamer is nog steeds erg luxe, met een bad en douche met rainshower. U kunt ook gaan voor de Superior kamer. Deze grote kamer heeft een aparte zithoek en u geniet vanaf het balkon van het uitzicht over Enschede. Onze suites zijn groot en allen voorzien van een stoomdouche en kingsize bed. Op de 12e verdieping van ons hotel vindt u ons wellness center, met zwembad, Turks stoombad en ligruimtes. Ideaal om gebruik van te maken na een dagje shoppen in Enschede of als u door de Twentse natuur heeft gewandeld of gefietst. Wilt u goedkoop overnachten in Enschede. Bekijk dan zeker eens de voordelige arrangementen van Hotel Enschede.

Ons hotel in Hengelo

Op zoek naar hotels in Enschede? Dan kunt u ook in ons nabijgelegen Hotel Hengelo terecht. Hotel Hengelo ligt direct aan de A1 richting de Duitse grens. Wilt u meer dan alleen Twente en haar steden ontdekken? Vanuit Hotel Hengelo rijdt u in enkele minuten Duitsland in, om ook van de omgeving van het Nederlands-Duitse grensgebied te genieten. Ons Hotel Hengelo is een groot hotel met 203 hotelkamers en mooie suites. Hotel Hengelo heeft ook veel driepersoons-, vierpersoons- en familiekamers, zodat u gerust met het hele gezin Twente kunt bezoeken. Komt u voor de ontspanning? Geniet u dan in onze bubbelbadkamer of van de wellness suite. Voor hotels in Enschede en omgeving, zal Hotel Hengelo prima dienen voor uw weekend weg in Twente.

Meer informatie over onze hotels