Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels in Leeuwarden

Wilt u een bezoek brengen aan Friesland? Als u op zoek bent naar hotels in Leeuwarden, dan komt u al snel terecht bij ons Hotel Leeuwarden. Vanuit ons hotel zit u centraal in Friesland en kunt u alle steden en dorpen in Friesland bezoeken, alsmede de Friese meren. Uiteraard is ook Leeuwarden zelf een ontzettend leuke stad te ontdekken. Daarbij is ons hotel één van de weinige hotels in Leeuwarden en omgeving dat zeer gemakkelijk te bereiken is. Hotel Leeuwarden ligt namelijk direct aan de N31 bij de afslag naar de N32 richting Heerenveen.

Boek hotels in Leeuwarden

Hotels in Leeuwarden

Hotels in Leeuwarden

  • 117 kamers en suites
  • heerlijke sauna
  • groene omgeving

Bij Hotel Leeuwarden komt u helemaal tot rust. Geniet van de natuurrijke omgeving en de omliggende karakteristieke dorpjes.

Kamers in ons hotel in Leeuwarden

Ons hotel in Leeuwarden, een van de vele hotels in Leeuwarden, is een modern en luxe ingericht hotel, dat u ook zult merken aan de luxe ingerichte hotelkamers. Zelfs onze Standaard kamers zijn luxe ingericht met een rainshower, een bad en extra brede bedden. Voor nog meer comfort kunt u ook de Comfort+ kamer boeken. U heeft dan zelfs de beschikking over een bubbelbad, een koelkast en een Nespresso koffiemachine. Voor een ontspannend verblijf boekt u het beste ons Loft Wellness Appartement. In dit ruime appartement van 60 m² over twee verdiepingen, beschikt u over twee slaapkamers, een vrijstaand bubbelbad, rainshower en een Finse sauna. Boekt u een gezellig weekendje met het hele gezin? Dan heeft u in de familiekamer voor 6 personen een prima verblijf. Voor gezinnen met 4 personen hebben wij de extra luxe Superior familiekamer. Van alle hotels in Leeuwarden hebben wij u dus zeker interessante voordelen te bieden.

Meerdere faciliteiten tijdens uw weekendje weg

Of u nu komt voor een ontspannen weekend in Friesland of juist actief Friesland wilt ontdekken: er zijn meerdere hotels in Leeuwarden mogelijk. Wij bieden echter alle faciliteiten voor wat voor weekend u dan ook wil plannen. Voor de ontspanning mag u als hotelgast van ons hotel gebruik maken van de ontspannende sauna op de vierde etage. U kunt daarna op een ligbed heerlijk liggen nagenieten. Ook de fitnessruimte is gratis voor onze hotelgasten. Wilt u er met de fiets op uit trekken? Wij verhuren ook fietsen. Maar wat dacht u van een tochtje met een sloep naar het centrum van Leeuwarden? Wij doen namelijk ook aan sloepverhuur.

Wat is er te doen in de omgeving?

Leeuwarden is een oude stad en daarom erg interessant om te bezoeken. Geniet van de historische binnenstad of van kunst in het Fries Museum. Nabij het hotel ligt ook Nationaal Park de Alde Feanen, een prachtig stuk natuur, waar u kunt wandelen, fietsen of varen. Ook de Waddenzee is niet ver uit de buurt van Leeuwarden. Een bezoekje aan de Wadden is daarom de moeite waard. En natuurlijk staat Friesland bekend om de Elfstedentocht. Vanuit Leeuwarden is een tocht langs deze 11 steden gemakkelijk te doen.

Meer informatie over onze hotels