Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels Noord-Brabant

Speurt u het web af naar goedkope en gezellige hotels Noord-Brabant? Een paar dagen op vakantie of een weekendje weg in een hotel Noord Brabant regelt u gemakkelijk online bij Van der Valk in Tilburg of Eindhoven-Best. Beide hotels liggen in het bruisende hart van Brabant en zijn een uitstekende uitvalsbasis voor een heerlijk en compleet verzorgd verblijf. We hebben ook voor u een royale kamer of suite ter beschikking voor een prettige overnachting. Daarnaast zijn allebei de hotels prima bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Om die reden heeft het altijd zin om naar de provincie af te reizen en kennis te maken met onze hotels Noord-Brabant. We verwelkomen u graag met een kopje koffie of thee en staan ook op alle anderen momenten voor u klaar!

Boek ons hotel in Tilburg

 • Hotel Tilburg

  Hotel Tilburg

  • 149 ruime kamers en suites!
  • Binnenzwembad
  • Fitness- en wellness center
  • Stijlvol restaurant, live-cooking & brasserie

  Hotel Tilburg is gunstig gelegen aan de A58 en A65.

 • Hotel Eindhoven-Best

  Hotel Eindhoven-Best

  • 198 luxe kamers en suites
  • Hotelbar en een skybar op de 12e verdieping
  • Moderne wellness met een zwembad en fitness center

  Dit nieuwe hotel in Best heeft straks 198 kamers, een restaurant, vergaderzalen, bar, skybar, wellnesscenter met fitness en een zwembad.

Waarom een hotel in Noord Brabant?

De provincie Noord-Brabant is altijd in beweging. In deze zuidelijke provincie met veel hotels in Noord Brabant is van alles te doen. Tilburg is natuurlijk bekend vanwege de kermis, terwijl Eindhoven vooral in trek is als lichtstad. Toch heeft de provincie nog veel meer voor u in petto. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje winkelen in Den Bosch? Bent u dol op bossen en heidevelden? Reis vooral af naar Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. En als u daar eenmaal bent, breng dan ook een bezoek aan Heusden, een vestingstad die al in de dertiende eeuw stadsrechten kreeg. Wandel door de gemoedelijke stad en maak kennis met de verschillende vestingwerken.

Comfortabel overnachten in goedkope hotels Noord-Brabant

Wilt u er een paar dagen tussenuit en doet u dit het liefst in hotels Noord-Brabant? Van der Valk heeft meerdere hotels in de aanbieding waar u kunt overnachten en ontbijten. Bovendien beschikken de hotels over nog veel meer faciliteiten om er een geslaagd verblijf van te maken. Trakteer uw lichaam en geest op zorg en aandacht en maak daarom gebruik van ons moderne wellnesscentrum, de fitnessruimte en een riant zwembad. Dineren doet u natuurlijk in ons stijlvolle restaurant waarbij u geniet van diverse culinaire hoogstandjes. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor de auto en het gebruik van wifi is helemaal gratis. Kom daarom logeren in onze hotels Noord-Brabant en profiteer van zeer scherpe tarieven!

Meer informatie over onze hotels