Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels Schiphol

Bent u op zoek naar een prettig hotel in de buurt van Schiphol? Dan is ons Schiphol hotel zeker de moeite waard. Daar waar andere hotels bij Schiphol vrijwel direct gelegen zijn aan de start- en landingsbanen, ligt Van der Valk Schiphol op een iets grotere afstand van de internationale luchthaven. Ideaal wanneer uw vlucht erg vroeg gaat, maar u toch van uw nachtrust wilt genieten voor u op het vliegtuig stapt.

De meeste hotels bij Schiphol liggen op loopafstand van de terminal, echter geldt dat voor ons hotel niet. Wij brengen en halen u naar en van het vliegveld op de tijden die u wilt. Zo zit u niet met hoge parkeerkosten voor de auto, want die kunt u gratis bij ons op de parkeerplaats laten staan.

Boek Hotel Schiphol

Heerlijk dineren bij Hotel Schiphol

Ook wanneer u uit het vliegtuig stapt en weer terug bent in Nederland, is een bezoekje aan ons hotel op Schiphol zeker de moeite waard. Ook wanneer u een vliegtuigspotter bent die het liefst niets anders doet dan in de buurt van de luchthaven te zijn, is ons hotel een perfecte locatie. Naast onze ruime hotelkamers beschikt hotel Schiphol over een uitstekend restaurant. Van Schiphol naar ons restaurant is slechts 10 minuutjes met de auto.

Zaalverhuur bij hotel Schiphol

Naast de mogelijkheden om te overnachten en te dineren in ons luxe hotel bij Schiphol, beschikt ons hotel over maar liefst 22 conferentiezalen. Deze zalen zijn afzonderlijk te huren en bieden de mogelijkheid om uitgebreid te kunnen vergaderen, in combinatie met een heerlijke lunch of buffet. Zo hoeven uw zakenrelaties niet het hele land af om met u te vergaderen. En op deze manier heeft u de mogelijkheid om samen met uw personeel te genieten in ons hotel.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals de naam van ons hotel al doet vermoeden, zijn wij gelegen op korte afstand van Schiphol. Ons hotel is gelegen aan de oostzijde van de A4, waardoor we dé perfecte uitvallocatie zijn voor alles wat rondom Schiphol gebeurt.

Meer informatie over onze hotels