Direct naar de contentDirect naar de footer

Huisje huren Enschede

Bent u op zoek naar een leuk huisje Enschede om de vakantie door te brengen? In plaats van een huisje huren Enschede loont het om een familiekamer te boeken bij Valk Exclusief. Ons hotel in Enschede heeft een gunstige ligging in de provincie Overijssel en beschikt over 152 royale kamers en luxe suites. Daarnaast zijn er ook speciale familiekamers voor gezinnen met kinderen. Een uitstekend alternatief voor een huisje huren Enschede. De grote familiekamers zijn luxueus ingericht en van alle gemakken voorzien. Op die manier verzekert u zich van een topvakantie in Overijssel. Boek direct online en betaal geen reserveringskosten.

Huisje huren Enschede

Hotel Enschede

Hotel Enschede

  • Familiekamer voor max 4 personen
  • Sfeervol á la carte restaurant en gezellige hotelbar
  • Modern wellness- en fitness center
  • Binnenzwembad met panorama view

Boek een luxe familiekamer bij hotel Enschede in het prachtige Overijssel.

Hotel versus in Enschede huisje huren

Een huisje huren Enschede is een aantrekkelijke optie voor een korte vakantie met het gezin. Echter doet een familiekamer in ons hotel beslist niet onder voor een bungalow. De royale kamer heeft een slaapgedeelte voor kinderen en een kingsize bed voor u en uw partner. Elk gezinslid vindt dus zijn of haar comfort. Bovendien beschikt de familiekamer over een luxe badkamer en een aparte rainshower voor een heerlijke douche. Waar u in een 'gewone' vakantiewoning zelf verantwoordelijk bent voor het ontbijt wordt dit bij Valk Exclusief voor u geregeld. Iedere ochtend serveren we een vers ontbijt aan onze gasten. Wilt u er samen met de kinderen een fijne tijd van maken? Onderneem leuke activiteiten in de omgeving van het hotel. Bezoek bijvoorbeeld het centrum van de stad of geniet van een dagje in Attractiepark Waarbeek.

Huisje huren Enschede? Kom overnachten in ons hotel

Op zoek naar een huisje huren Enschede aanbieding? Ga voor de luxe en comfort die past bij een hotel en boek een familiekamer in ons hotel in Enschede. Dit Valk Exclusief hotel heeft een modern wellnesscentrum en zwembad op de twaalfde etage. Hoe spectaculair is dat! Bovendien is er gratis wifi en meer dan genoeg parkeergelegenheid. En vergeet vooral ook niet ons sfeervolle á la carte restaurant. Laat u daarom verrassen door de culinaire mogelijkheden die onze chef-koks u bieden. Kortom: voor een weekend weg in eigen land kiest u voor een hotelovernachting bij Valk Exclusief in Enschede. Wij garanderen u een onvergetelijke tijd.

Meer informatie over onze hotels