Direct naar de contentDirect naar de footer

Huisje huren Leeuwarden

In Leeuwarden huisje huren voor een vakantie in Friesland? Vertoef aan de rand van de Friese hoofdstad en kies voor een huisje huren Leeuwarden bij Valk Exclusief. Naast ons prachtige hotel is het namelijk ook mogelijk om een zogenaamde boerderijwoning te boeken. Dit type vakantiehuis is bij uitstek geschikt voor een gezellige familievakantie en er is ruimte voor twee, vier of zes personen. De stijl van een hotel met alle vrijheid van een luxe woning, dat is typerend voor iedere boerderijwoning. De vakantiehuisjes liggen in een monumentale boerderij uit 1870. Binnenin merkt u daar echter niets van: de accommodaties zijn modern en uiterst comfortabel ingericht. Het ontbreekt u aan helemaal niets en daarom is een huisje huren Leeuwarden bij Valk Exclusief beslist de moeite waard.

Huisje huren Leeuwarden

Hotel Leeuwarden - Boerderijwoning

Hotel Leeuwarden - Boerderijwoning

  • Ruime woning voor 2, 4, of 6 personen
  • Gratis gebruik van hotel faciliteiten
  • Eigen woonkamer en terras
  • Eigen parkeerplaats

Volledig gemeubileerde eigen woning met een moderne keuken, gezellige woonkamer met open haard, een comfortabele badkamer en voor de deur een privé terras. De boerderij is direct naast het hotel gelegen.

Waarom u een huisje Leeuwarden huurt

Tijdens een huisje huren Leeuwarden maakt u er samen met uw partner of gezin een fijne vakantie van. De woning is natuurlijk de ideale uitvalsbasis om al het moois in Friesland te bezichtigen. Geniet van een dagje Leeuwarden, ga gezellig winkelen of strijk neer op het terras. Vertoeft u graag in de natuur? Naast de boerderij bevindt zich een aanlegsteiger. Huur een boot en ga met elkaar het water op. Stapt u liever op de fiets? Dat kan natuurlijk ook. Bij Valk Exclusief huurt u goedkoop fietsen om de omgeving beter te leren kennen. Bovendien maakt u gebruik van alle faciliteiten in het hotel. Dat maakt een vakantie in een boerderijwoning meer dan de moeite waard.

Huisje huren Leeuwarden? Boek een boerderijwoning

Wilt u een huisje huren Leeuwarden en doet u dat het liefst tegen een scherpe prijs? Dan zit u bij Valk Exclusief helemaal goed, want iedere vakantiewoning is tegen een aantrekkelijke prijs te boeken. Bovendien hoeft u zich nergens zorgen om te maken, want de bedden zijn al voor u opgemaakt bij aankomst en ook de handdoeken liggen voor u klaar. Indien gewenst kunt u dus direct in bad! Voor het diner schuift u aan in ons eigen restaurant. We verrassen u graag met een fantastisch menu dat is bereid door onze chef-koks. Kortom: kies voor een huisje huren Leeuwarden en geniet van een welverdiende vakantie in Friesland.

Bekijk al onze vakantiehuisjes